Tilankäytöllisesti tehokkain IV-ratkaisu

Keittiöasenteisella koneella huoneistokohtainen ilmanvaihto on kätevä toteuttaa jopa miniasuntoon. Kun ilmanvaihtokone on integroitu keittiökaapistoon keittiön kodinkoneiden tapaan, on se tyylikkäästi poissa silmistä – mutta aina helposti käytettävissä ja huollettavissa.

Keittiökaapistoon integroituna ilmanvaihtokone on siisti ja pois näkyvistä.Keittiökaapistoon integroituna ilmanvaihtokone on siisti ja pois näkyvistä.

Ilmanvaihtokone integroidulla liesikuvulla

Keittiöön asennettava uutuus, Vallox 51K MV, yhdistää ilmanvaihdon ja lieden kärynpoiston. Ilmanvaihtokoneen sijoittaminen keittiöön on käytännöllinen ja tilankäytöllisesti tehokas ratkaisu erityisesti pienissä asunnoissa. Enää ilmanvaihtokoneelle ei tarvitse varata erikseen tilaa esimerkiksi kylpyhuoneesta, joka saattaa olla turhan ahdas.

Yksilöllinen säätömahdollisuus lisää asumistyytyväisyyttä

Mahdollisuus säätää ilmanvaihdon tehoa omien tarpeiden ja elämänrytmin mukaan lisää tutkitusti asumistyytyväisyyttä. Keittiökaapistoon huomaamattomasti sulautuvan liesikuvun etupaneelin kautta ohjaus on helppoa. Muiden MyVallox-ilmanvaihtokoneiden tapaan koneen sisäänrakennettu kosteusanturi tosin hoitaa tehonsäädön myös automaattisesti.

Vallox 51K MV on mahdollista liittää myös taloautomaatiojärjestelmiin tai maksuttomaan MyVallox Cloud –pilvipalveluun. Niiden ansiosta koneiden säätö onnistuu myös etäyhteydellä.
 

Hiljainen ja paloturvallinen – ja tietysti energiatehokas

Vallox 51K MV sopii pieniin, max. 75 m2, asuntoihin. Keittiötiloihin sijoitettavan koneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota koneen ääniteknisiin ominaisuuksiin. Koneen energialuokitus on A, lisäanturilla varustettuna jopa A+. Myös liesikuvun poistoilma kulkee lämmöntalteenottokennon kautta ja sen lämpöenergia otetaan talteen. Metallirakenteisena Vallox 51K MV on paloturvallinen ilmanvaihtoratkaisu keittiöasennukseen.
 

Tyylikkään pelkistetty liesikupu

Vallox 51K MV on saatavilla sekä valkoisella että ruostumattoman teräksen värisellä standardimitoitetulla (600 mm) liesikuvulla. Pelkistetyssä kuvussa ei ole ollenkaan lasia ja se on helppo pitää puhtaana tasaisen, kosketuskytkimillä varustetun ohjauspaneelin ansiosta.

Aidosti kotimainen

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva erityisesti asumisen ilmanvaihtoon keskittynyt yritys. Se on ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä, joka on huolehtinut kotiemme raikkaudesta jo lähes 50 vuotta.

Suomessa suunniteltuihin ja valmistettuihin Vallox-tuotteisiin saa teknistä tukea ja varaosia niiden koko elinkaaren ajan. Rekisteröimällä Vallox 51K MV-koneet pilvipalveluun myös Valloxin tekninen tuki voi käyttäjän luvalla olla niihin etäyhteydessä. 
Päivitetty
15.3.2019