A la Carten kevään uutuuskeittiöissä näkyy skandinaavinen muotoilu ja tyylikäs vedikkeettömyys

A la Carte Rigato musta tammi.A la Carte Rigato musta tammi.

A la Carte -keittiöiden uusi keittiökonsepti Rigato on skandinaavinen klassikko modernilla otteella. Rigato-konseptin näyttävä ja vahva elementti on massiivitamminen ovi. Puusäleistä koostuvan A la Carte -malliston uutuusoven ominaisuudet tulevat parhaiten esille, kun ovea käytetään osana keittiötä, esimerkiksi saarekkeessa tehosteena.

Rigato-keittiön ilme on linjakas. Massiivitammisessa ovimallissa vedikkeettömyys tuodaan esille hienovaraisesti; oven jokainen puusäle toimii vetimenä. Ovimalli häivyttää laatikostoratkaisuista etulevyjen linjat ja tekee pinnasta yhtenäisen.

A la Carte Rigato valkaistu tammi.A la Carte Rigato valkaistu tammi.

Rigato-konsepti ammentaa keskeiset aineksensa syvältä skandinaavisen muotoilun ja designin ytimestä. Suomalaisessa muotoilussa puu on aina ollut tärkeässä roolissa, ja Rigaton myötä puu ja luonnon tuntu tuodaan keittiöön asti.

- Keittiö on yhä yhtenäisempi osa asuntoa. Uusi Rigato-konsepti tuo keittiön ilmeeseen huonekalumaisuutta, jolloin kodin tilat yhdistyvät luontevasti, kertoo sisustusarkkitehti SIO ja A la Carte -keittiökalusteet valmistavan Novart Oy:n tuotepäällikkö Eeva Kokkonen.

Rigato-keittiössä kohtaavat urbaani tyyli ja luonnon arvostus. Konseptin ovimallin värivalikoiman ansiosta Rigato-keittiö sopii niin luonnollisia ja vaaleita sävyjä arvostavalle kuin trendikkään mustaa keittiötä kaipaavalle sisustajalle. Massiivitammisesta ovesta on saatavilla seuraavat sävyt: luonnonvärinen tammi, valkaistu tammi ja musta tammi.


 

Vedikkeetön Profilo-keittiö.Vedikkeetön Profilo-keittiö.

Näyttävää vedikkeettömyyttä

Vedikkeettömyys on edelleen vahva trendi. Jos aiemmin vedikkeettömyyden lähtökohtana oli tehdä keittiöstä mahdollisimman yhtenevä ja saumaton kokonaisuus, nyt siitä tehdään entistä näyttävämpää.

A la Carten Profilo-keittiössä vedikkeettömyys ratkaistaan vertikaali- ja horisontaaliprofiileilla. Profiilin ansiosta keittiöön saadaan ryhtiä ja näyttävyyttä. Vielä vaikuttavampi kokonaisuus saadaan, kun horisontaaliprofiiliin asennetaan valaistus.

Profilo-keittiön upeus on siinä, että profiilin ansiosta keittiö voidaan toteuttaa vedikkeettömänä mistä tahansa A la Carte -malliston ovesta. Profiilit ovat saatavilla alumiinin värisenä, mustana ja usvan valkoisena.

A la Carten Rigato- ja Profilo-keittiötä myyvät Keittiömaailmat ympäri Suomen.

Yhteydenottopyyntö keittiökalusteista

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön keittiöstä.

 
Päivitetty
4.4.2019