Ilma-vesilämpöpumppu säästää euroja ja ympäristöä

Ilma-vesilämpöpumpusta on tullut suomalaisten suursuosikki. Laite on tehokas, edullinen ja nopea asentaa, ja se huolehtii luotettavasti sekä talon lämmityksestä että käyttöveden tuotosta. Ilma-vesilämpöpumppu säästää ympäristöä ja euroja, sillä se leikkaa jopa yli 60 prosenttia lämmityslaskusta sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.

Jokainen ilma-vesilämpöpumppu on investointi puhtaamman tulevaisuuden ja pienemmän hiilijalanjäljen puolesta, koska ne vähentävät fossiilisilla polttoaineilla tuotetun energian tarvetta.

Jokainen ilma-vesilämpöpumppu on investointi puhtaamman tulevaisuuden ja pienemmän hiilijalanjäljen puolesta, koska ne vähentävät fossiilisilla polttoaineilla tuotetun energian tarvetta.

Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu

Ilma-vesilämpöpumpun toiminnan ja kestävyyden kannalta on tärkeää, että laite on suunniteltu varmasti Suomen olosuhteisiin. Jäspin ilma-vesilämpöpumput pystyvät tuottamaan jopa 65-asteista vettä. Järjestelmä varustetaan kuitenkin aina sähkövastuksella, joka varmistaa, ettei lämpö lopu kireimmilläkään pakkasilla.

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta niin uuteen kuin vanhaan ja isoon kuin pieneenkin taloon, oli talossa sitten vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys. Jokaiseen kohteeseen löytyy sopivan tehoinen ja erinomaisella hyötysuhteella varustettu laite, joka tuottaa huomattavia säästöjä. Laitteiden hyötysuhde on parantunut niin paljon, että moni rakentaja ja remontoija valitsee nykyisin ilma-vesilämmön maalämmön sijasta.

Modernit Jäspin ilma-vesilämpöpumput ovat invertteriohjattuja, eli niiden antama teho vaihtelee tarpeen mukaan – toisin sanoen koneet antavat aina juuri sopivasti tehoa parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

Lue myös: 80-luvun omakotitalon lämmitysremontti: suora sähkö vaihtui ilma-vesilämmitykseen

  

Koko paketti vai vanhan lämmityksen rinnalle?

Jäspi-jälleenmyyjät valitsevat sinulle aina sopivimman ratkaisun − halusit sitten taloosi täysin uuden lämmitysjärjestelmän tai täydentää vanhaa öljy- tai sähkökattilaasi tai energiavaraajaa.

Koko järjestelmä on myös mahdollista vaihtaa myöhemmin ilma-vesilämpöpumpulla toimivaksi, vaikka aluksi ilma-vesilämpöpumppu olisi hankittu öljykattilan rinnalle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa maksuton esite ilma-vesilämpöpumpuista

Näin paljon voit säästää

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta on mielekästä myös siksi, että se maksaa itsensä takaisin. Jos hankit ilma-vesilämpöpumpun öljy- tai sähkökattilan tilalle, voit säästää helposti puolet vuotuisista lämmityskustannuksistasi. Jopa yli 60 prosentin säästöt ovat tavallisia. Keskivertotalossa säästö on siis helposti 1 500 euroa vuodessa.

Lue myös: Lämmitysremontti päivitti unelmien kodin nykypäivään

Jos liität ilma-vesilämpöpumpun nykyisen öljykattilasi rinnalle, voit saavuttaa jopa 1 000 euron vuosisäästöt.

Kannattaa myös huomioida, että saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta saa huomattavan kotitalousvähennyksen verotuksessa.

  

Viilennys mukana

Viilennys on yhä tärkeämpi osa asuinviihtyisyyttä. Jäspin ilma-vesilämpöpumput huolehtivat myös kodin viilennyksestä, sillä ne voi varustaa jäähdytysyksiköllä.

Lisävarusteena hankittavan puhaltimen voi kiinnittää seinälle tai kattoon, ja niitä on eri tehoisina. Viilennys ei syö talvella kertyneitä säästöjä, vaan keskimäärin viilennys vie kesässä vain muutamia kymmeniä euroja.

Havainnekuvassa Jäspi Tehowatti Air Mono tai Nordic jäähdytyksen kanssa.

Havainnekuvassa Jäspi Tehowatti Air Mono tai Nordic jäähdytyksen kanssa.

Nopea ja asiantunteva asennus

Jatkuva koulutus ja suomalaisen valmistajan lähituki tekevät Jäspi-laitteiden asentajista alansa ykkösosaajia.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus vie tavallisesti pari päivää. Asennus voidaan jaksottaa niin, ettei lämpö ole poikki kuin muutaman tunnin, joten lämmitysjärjestelmän voi vaihtaa myös talvella. Ilma-vesilämpöpumppuun mahdollisesti liitettävä varaaja mahtuu helposti poistettavan öljykattilan paikalle.

Helppo käyttää − myös etänä

Jäspin laitteissa on selkeä ja suuri näyttö sekä suomenkieliset, opastavat valikot, joiden kautta on helppo seurata ja säätää laitteen toimintaa.

Kaikissa Jäspin ilma-vesilämpöpumpuissa on vakiona etäkäyttö, eli voit seurata laitteen toimintaa mistä tahansa esimerkiksi älypuhelimella.

Etävalvonta mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa.Etävalvonta mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa.

Varma takuu ja huolto lähellä

Pohjolan oloihin suunnitellut ilma-vesilämpöpumput ovat pitkäikäisiä ja huolettomia, mutta varmuuden vuoksi Jäspi-laitteille myönnetään aina riittävä takuu.

Tärkeää on myös se, että suomalaisen valmistajan tarjoama apu ja tekninen tuki ovat aina lähellä ja tavoitettavissa. Jäspi-laitteiden jälleenmyynti ja -huoltoverkko kattaa tiheästi koko maan aina Hangosta Ivaloon.

 
Päivitetty
31.8.2022