Mestaritallit toimitukseen kuuluu

Toimitukseen kuuluu:

Mestaritallit toimittaa tallipaketit tehdasvalmisteisina suurelementteinä. Elementit toimitetaan lämminvalmiina, jolloin niiden eristäminen onnistuu helposti myös myöhemmin. Muuttovalmis-toimituksessa elementit toimitetaan valmiiksi eristettyinä ja levytettyinä.

Kaikki elementit valmistetaan ja säilytetään valvotuissa olosuhteissa tehtaallamme Haminassa.

  • Perustoimituksessa tehtaan asentaja pystyttää seinäelementit. Kattotuolit nostetaan nippuna päälle. Kun konevoimaa vaativat työt on tehty, on asennusta helppo jatkaa eteenpäin. Talli on päivässä pystytetty.
  • Sateelta suojaan-toimituksessa tehtaan asentajat pystyttävät tallin ja asentavat aluskatteen kiinnitysrimoineen. Kun talli on sateelta suojattu, on sen valmiiksi asentaminen nopeaa ja helppoa.
  • Asennettuna-toimituksessa tehtaan asentajat pystyttävät tallin ja asentavat sen ulkoapäin valmiiksi. Vesikatteen asennus sisältyy hintaan; valittavissa on pelti-, tiili- tai huopakate.
  • Muuttovalmis-toimituksessa talli asennetaan muuttovalmiiksi toimitussisällön mukaisesti. Talli toimitetaan sisäpuolelta eristettynä ja levytettynä. Asiakas hoitaa ulkopuoliset pintamaalaustyöt sekä sisäpuolen tasoitus-, maalaus- ja listoitustyöt.


Toimitus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi, myös suoraan omien suunnitelmien pohjalta.

Kaikkiin toimituksiin on saatavilla laaja lisätarvikevalikoima – kysy lisää myyjältäsi!

 
Päivitetty
27.5.2020