Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa ja nostaa kiinteistön arvoa

Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat pientalot sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, jolla mm. kaivovesi pysyy puhtaana ja joka nostaa kiinteistön arvoa.

Jätevesijärjestelmä valitaan kiinteistöllä syntyvän jäteveden ja asetuksen vaatimuksen mukaan huomioiden myös paikalliset kaava- ja ympäristömääräykset. Järjestelmän on sovelluttava juuri kyseiselle kiinteistölle ja henkilömäärälle sekä tontille, olipa se kallioinen, savinen tai hiekkainen. Uponorin jätevesijärjestelmien valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu.

Jäteveden valinta-apuri auttaa sinua kohteeseesi sopivan jätevesijärjestelmän valinnassa. Muista, että jätevesijärjestelmän rakentamista varten tarvitaan suunnitelma vesihuoltoon erikoistuneelta suunnittelijalta sekä toimenpidelupa.

Ota avuksi valinta-apuri

 

Kokeile Uponorin valinta-apuria ja selvitä sen avulla sinulle sopivat jätevesijärjestelmät. Jäteveden valinta-apuri on helppokäyttöinen työkalu, joka kysyy muutaman olennaisimman kysymyksen, joiden perusteella eri järjestelmävaihtoehdoista valitaan ne, jotka soveltuvat sinun kohteeseesi. Uponorilta löytyvät ratkaisut kaikenlaisiin jätevesijärjestelmien tarpeisiin.

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
21.3.2022