Olisiko minusta oman kotini rakentajaksi?

Onko otsikon kysymys omasta osaamisestasi käväissyt mielessäsi erilaisia taloesitteitä sekä sisustuslehtiä selaillessa?
Vastaus otsikon kysymykseen on kyllä, kyllä sinusta on oman kotisi rakentajaksi.
Tervetuloa Rakentajan polulle.

Nappaa talteen kokeneen vinkit

Sinäkin voit siis tehdä omasta talounelmastasi totta. Mitä kaikkia vaiheita siihen sitten kuuluukaan, että oma talo olisikin konkreettisesti totta eikä enää vain unelmaa?

Rakentamista ja remontoimista suunnittelevalle erilaiset vinkit ovat hyvä lähtökohta. Miksi yrittää itse keksiä pyörää uudestaan, kun voi kysyä neuvoa ihmiseltä, joka on käynyt saman prosessin läpi ja tietää mitä siihen kuuluu.

Lupahakemusten, pankkineuvottelujen sekä erilaisten pohjien ja materiaalien seassa sinua opastaa Jukka-myyjä Pauliina Haukipuro, jonka Rakentajan polku -blogissa saat vinkit taloprojektisi ensimetreille.

Klikkaa tästä blogiin ja lue asiantuntijan vinkit.

5 vinkkiä

750 IMG_5312-1024x664

Mietitkö kahden välillä – remontoidako vai rakentaako?

Vanhan talon saa ainoastaan hankkimalla sellaisen tai sitten odottamalla vuosien kulumista. Vanhoissa taloissa on sitä jotain omanlaista vanhan talon tunnelmaa, jota ei kovin helposti saa uuteen taloon luotua. Vastaavasti hyvinkin moderni älytalo on virkistävän raikas puhtailla selkeillä linjoillaan ja valoisuudellaan. Vanhan talon kuoriin upotettuna älytalo kuitenkin saattaa tuntua olevan poissa paikaltaan. Mutta mitä sitten, jos toinen rakastaa vanhan talon tunnelmaa ja toinen haluaa älytalon, miten tilanne tulisi ratkaista?

Talohaaveiden hyvänä lähtökohtana on se todellinen arki mitä eletään, minkälainen perheesi on ja minkälaista elämää vietätte. Rakentamiseen sekä remontoimiseen liittyvä tietomäärä on hämmentävän suuri, etenkin ensikertalaiselle. Avuksi on silloin hyvät pohjatiedot sekä rakentamisesta että remontoimisesta.

Voit nyt lukea ammattilaisen vinkit pohdintasi avuksi. Klikkaa itsesi Rakentajan polku -blogin toiseen osaan.

Rakennanko vai remontoinko?

750 IMG_0075-1024x683

Kiinnostuitko, heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä tästä:


 
Päivitetty
1.3.2019