• Etusivu
  • Talo

Ota kevät vastaan lasitetulla terassilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 29.01.2020
20192_56470.jpg

Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää.

Ryhdy siis suunnitteluun ammattilaisen kanssa ja tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti.

1. Enemmän kevättä

Lasitettu terassi toimii kodin ja kylmän ulkoilman välitilana.

Keväisistä päivistä nauttiminen lasiterassin suojassa on miellyttävää. Vaikka ulkona vielä vähän pakastaisikin, aurinko lämmittää. Lasituksen ansiosta terassia voi hyödyntää monin eri tavoin. Esimerkiksi terassikalusteet voi säilyttää lasitetulla terassilla läpi vuoden.

Mukava kalustus ja kaunis sisustus tuovat iloa lumipeitteen alta vähitellen paljastuvan luonnon ohella. Tekstiilit antavat terassille väriä ja pehmeyttä. Kiinnitä sisustusvalinnoissasi huomiota tekstiilien laatuun. Tarkista, että tekstiilit soveltuvat ulkokäyttöön, ovat UV-suojattuja ja sietävät kosteutta.

20192_56475.jpg

2. Enemmän kasvua

Lasitettu terassi mahdollistaa istutuspuuhien aloittamisen aiemmin. Auringon lämmittäessä lämpötila lasiterassilla nousee helposti useammankin asteen, joten keväisellä terassilla viihtyvät myös kasvit ja kukat.

Innokkaimman viherpeukalon kannattaa aloittaa kevätistutukset sipulikasveilla. Kevääseen sopivat upeasti keltaisena tai pastellinsävyisenä kukkivat sipulikasvit. Narsissi kestää jopa pikkupakkasta. Tarpeeksi isoon ruukkuun istutettu sipulikasvi pärjää viileässä ja jaksaa kukkia vähäiselläkin hoidolla pitkään.

3. Enemmän aihetta juhlaan

Lasitetun terassin suojassa sade tai tuuli ei haittaa. Terassista saakin erinomaisesti lisätilaa esimerkiksi kesän juhliin. Lasitus suojaa niin juhlavieraat kuin terassille katetut tarjoilut.

Terassilasituksen hankinnan kanssa kannattaa pitää kiirettä, sillä sesongin alkaessa toimituksissa ja lupaprosesseissa saattaa kulua enemmän aikaa. Ajoittamalla hankinnan talveen tai alkukevääseen varmistat, että juhlapaikka on kunnossa hyvissä ajoin.

Nauti lasiterassilla ympäri vuoden

Huomio

Huomio

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59294.jpg
Lasiterassit asuntomessukohteiden kestosuosikit
Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.
20216_71342.jpg
Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi
Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.
202011_61817.jpg
Onko terassinne tyhjillään läpi talven? Entä jos terassikausi jatkuisi läpi vuoden?
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20115_26129.jpg
Kokkolan messualue kohoaa
Kokkolan asuntomessuihin on aikaa vajaat kaksi kuukautta. Aikataulu asuntomessutyömaalla pitää, vaikka iso urakka onkin vielä tekemättä ja messuaikataulu painaa päälle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton