Ota kevät vastaan lasitetulla terassilla

Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää.

Ryhdy siis suunnitteluun ammattilaisen kanssa ja tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti.
 

1. Enemmän kevättä

Lasitettu terassi toimii kodin ja kylmän ulkoilman välitilana. Keväisistä päivistä nauttiminen lasiterassin suojassa on miellyttävää. Vaikka ulkona vielä vähän pakastaisikin, aurinko lämmittää. Lasituksen ansiosta terassia voi hyödyntää monin eri tavoin. Esimerkiksi terassikalusteet voi säilyttää lasitetulla terassilla läpi vuoden.
vk10-lumon-lasiterassi-1

Mukava kalustus ja kaunis sisustus tuovat iloa lumipeitteen alta vähitellen paljastuvan luonnon ohella. Tekstiilit antavat terassille väriä ja pehmeyttä. Kiinnitä sisustusvalinnoissasi huomiota tekstiilien laatuun. Tarkista, että tekstiilit soveltuvat ulkokäyttöön, ovat UV-suojattuja ja sietävät kosteutta.

Inspiroidu, lataa maksuton opas terassin ja pihan suunnitteluun

vk10-lumon-lasiterassi-2

2. Enemmän kasvua

Lasitettu terassi mahdollistaa istutuspuuhien aloittamisen aiemmin. Auringon lämmittäessä lämpötila lasiterassilla nousee helposti useammankin asteen, joten keväisellä terassilla viihtyvät myös kasvit ja kukat.

Innokkaimman viherpeukalon kannattaa aloittaa kevätistutukset sipulikasveilla. Kevääseen sopivat upeasti keltaisena tai pastellinsävyisenä kukkivat sipulikasvit. Narsissi kestää jopa pikkupakkasta. Tarpeeksi isoon ruukkuun istutettu sipulikasvi pärjää viileässä ja jaksaa kukkia vähäiselläkin hoidolla pitkään.

Lue lisää terassin kevätkasvien valinnasta ja hoidosta

3. Enemmän aihetta juhlaan

Lasitetun terassin suojassa sade tai tuuli ei haittaa. Terassista saakin erinomaisesti lisätilaa esimerkiksi kesän juhliin. Lasitus suojaa niin juhlavieraat kuin terassille katetut tarjoilut.

Terassilasituksen hankinnan kanssa kannattaa pitää kiirettä, sillä sesongin alkaessa toimituksissa ja lupaprosesseissa saattaa kulua enemmän aikaa. Ajoittamalla hankinnan talveen tai alkukevääseen varmistat, että juhlapaikka on kunnossa hyvissä ajoin.

Kiinnostuitko? Lataa maksuton terassilasituksen ostajan opas

Nauti lasiterassilla ympäri vuoden

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>


Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Julkaistu
4.3.2019