Nämä innovaatiot tuovat lisää säilytystilaa keittiöön

Kun keittiö suunnitellaan oikein, pienikin keittiö kätkee sisäänsä enemmän säilytystilaa kuin ensinäkemältä uskaltaisi arvatakaan. Vai mitä sanot näistä innovatiivisista säilytys- ja työskentelytilaa lisäävistä ratkaisuista!

Petra-keittiöt-klaffi-kappi_3_1500

1. Pöytä ilmestyy esille seinästä

Petra-keittiöiden Klaffi-kaapilla loihdit hetkessä pöydän esiin ja säilytät päivittäin tarvitsemiasi asioita fiksusti. Klaffikaappi on todellinen pienen tilan ratkaisu silloin, kun pöytä ei sovi olla esillä kaiken aikaa. Kaappi taittuu pöydäksi ja siitä löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffia voi käyttää myös vaikka lastenhuoneessa koululaisen työpöytänä.
 

2. Loihdi pöytä esille kaapista

Petran Plussa-kaappi on toinen pienen keittiön huippukätevä ratkaisu. Nerokas pyörillä varustettu apukaappi vedetään tarvittaessa esille. Taittuva taso toimii niin työtasona kuin pöytänäkin ja kätkee sisäänsä sopivasti säilytystilaa. Mitä pienempi keittiö, sitä tarpeellisempi Plussa-kaappi on!

KM-Plussa-kaappi_1920

3. Ripusta keittiövälineet naulakkoon

Miksi keittiövälineiden pitäisi olla kaapeissa piilossa, varsinkaan jos kaappitilaa ei ole liiaksi? Petran tammiseen Willa-naulakkolautaan ripustat käden ulottuville kattilat, vispilät ja vaikka yrtit kuivumaan.

Petra-keittiöt-Willa-naulakkolauta_1920x1920

4. Hyödynnä komeroiden päädyt

Yksi helpoiten lisää tilaa tarjoava ratkaisu on hyödyntää komeroiden ja kaapistojen sivut. Petran Peggi-päätylevyyn voi kiinnittää koukkuja, hyllyjä ja magneetteja. Useasti tarvitsemasi tavarat ovat siinä kätevästi esillä. Peggi-päätylevyn voi asentaa myös vapaalle seinälle.
 

KM-Peggi-päätylevy_h2560
Perinteisiin keittiöratkaisuihin verrattuna, innovatiivisilla ratkaisuilla keittiöstäsi löytyy enemmän säilytystilaa, kuin uskotkaan.Perinteisiin keittiöratkaisuihin verrattuna, innovatiivisilla ratkaisuilla keittiöstäsi löytyy enemmän säilytystilaa, kuin uskotkaan.

5. Älä unohda sokkelia

Oikealla suunnittelulla saat keittiöön lisätilaa sinne, mihin et tilaa osaa miettiäkään. Sokkeliin asennettavassa sokkelilaatikossa säilyvät niin uuninpellit, leivinpaperit, tyhjät säilytysrasiat kuin vaikka koiranruoat.
 

Katso video Petra-keittiöiden nerokkaista ratkaisuista

- Nämä ja muut kotimaisen Petran innovatiiviset ratkaisut löydät Petraa myyvistä keittiömyymälöistä. Katso lähin myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika!


Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Petra-keittiöstä

Jos Sinun keittiösi kaipaisi lisätilaa, pääset alkuun jättämällä yhteydenottopyynnön.

 
Päivitetty
28.2.2019