Riimukivi - Elävä pinta, orgaaninen muoto, tukee veden kiertoa, muuntuva ladonta

Kaiverrettujen kivipaasien eli riimukivien kuvioista ja luontoaiheista löytyy yhtymäkohtia Ruduksen betonikiviuutuus Riimukiveen. Tuotteen innoittajana muinaisten riimukivien tarinat kuljettavat meidät aikamatkalle Skandinavian rautakauteen ja varhaiskeskiaikaan.

Riimukivi voidaan latoa usealla eri tavalla.Riimukivi voidaan latoa usealla eri tavalla.

Ruduksen maisematuotteiden uutuustuote Riimukivi on hulevesirakentamiseen soveltuva päällyste. Riimukivillä ladottuun pintaan muodostuu kauniin orgaaninen kuin luonnosta lainattu tai riimukivimäinen koristekuvio. Riimukivien muodostama ilmeikäs verkko läpäisee tehokkaasti vettä eli tuote on mitä parhain valinta hule- ja nurmikiveksi.

riimukivi

Riimukivi on kooltaan 300x300 mm ja paksuudeltaan 120 mm. Se antaa tukevuutta ja vakautta liikennöidyille alueille, kuten paikoitusalueille ja pelastusteille. Riimukiveä saa harmaana ja mustana.

Riimukivi antaa tukevuutta ja vakautta liikennöidyille alueille, kuten paikoitusalueille ja pelastusteille.Riimukivi antaa tukevuutta ja vakautta liikennöidyille alueille, kuten paikoitusalueille ja pelastusteille.

Muuntuva ladonta

riimu_ladonta

Uutuuskiven ladonnassa voi nähdä yhteneväisyyksiä metallikettingin silmukoiden nauhaan ja lujaan sidokseen. Riimukiven ladontaa muuttamalla saat pihaan juuri oman näköistäsi ilmettä. Saumekseen voisaan käyttää kiviainesta tai istuttaa nurmikkoa. Muista huomioida saumamateriaalia valitessasi talvikunnossapidon ja puhdistuksen helppous. Katso videolta esimerkkejä ja huomaa millainen ladonta on sinun mieleesi.

 
Päivitetty
2.2.2022