Lisää tilaa ja mukavuutta arkeen ja juhlaan

Kevät ja kesä ovat kotona järjestettävien juhlien aikaa. Kesäjuhlien sesonki alkaa vapusta, seuraavaksi juhlitaan koulunsa päättäviä sekä ylioppilaita. Tulossa on myös juhannusjuhlia, häitä, grillibileitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia sekä illanistujaisia ystävien kanssa. Aina on aihetta juhlaan. Vielä, kun puitteet ovat kohdallaan, mikään ei voi vesittää juhlamieltä. Ei edes sade, siitä pitää huolen lasitettu terassi, jonka suojassa juhlat onnistuvat kelissä kuin kelissä. Jos sisätiloissa tuntuu ahtaalta, terassista saa erinomaisesti lisätilaa kotijuhlien järjestämiseen.
lumon-juhlat-1920x1080

Sopii jokaiseen kotiin

Toimiva lasiterassi on mahdollista suunnitella lähes mihin tahansa kohteeseen. Terassin muotokaan ei ole este rakentamiselle. Mittatilausterassien lisäksi Lumonilta on saatavilla vakioidut suosikkiterassimallit.

Perusmalleissa sivuseinät ovat kiinteät. Avattavat sivuseinät on saatavana lisävarusteena. Etuseinän avaustavaksi voi valita kokonaan avautuvat, pystypuitteettomat lasielementit tai omilla raiteillaan liikkuvat liukulasit. Saatavana on lisäksi muita lisävarusteita, jotka parantavat viihtyisyyttä entisestään. Katso toteutuneita lasiterassikohteita. 

90 % Lumonin asiakkaista on käyttänyt terassiaan
ajateltua enemmän hankittuaan terassilasituksen.

Lasiterassi kannattaa hankkia hyvissä ajoin

Kiinnostuitko lasitetusta terassista? Sen hankintaa ei kannata lykätä, sillä lasitoimittajien kiireisin aika alkaa keväästä. Ole siis ajoissa liikkeellä, jotta vältät sesongin aiheuttaman asennusruuhkan. Lasiterassi on mahdollista hankkia myös edullisella Lumon-rahoituksella.
 

Ota ensimmäinen askel kohti monikäyttöisempää terassia

TILAA ilmainen suunnittelu- ja arviokäynti

Vaatiiko terassilasien hankkiminen luvan?

Se, millaisen luvan lasitettu terassi vaatii, riippuu täysin asuinkunnasta. Lupatoimet ovat siis kuntakohtaisia. Lupatoimenpiteet on hyvä selvittää ennen terassilasituksen hankintaa. Helpoiten asiassa pääsee eteenpäin, kun pyytää Lumonin edustajan hyvissä ajoin paikan päälle. Asiantuntija tuntee kunnan käytänteet ja osaa avustaa lupatoimien kanssa.

LATAA Terassilasituksen lupatoimenpiteet -opas

lumon-lasiterassi-asennus-750x750

Miksi terassi kannattaa lasittaa?

Terassilasitus tuo arkeen uudenlaista mukavuutta ja pidentää terassin käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lasitettu terassi toimii olohuoneen jatkeena ja tuo lisätilaa ruokailuhetkiin sekä illanviettoihin. Lasitus pitää lumen, vesisateen sekä siite- ja katupölyn loitolla ja suojaa myös terassin rakenteita ja kalusteita. Terassi toimii talvella hyvänä säilytyspaikkana, eikä lasituksen myötä tuuli pääse viilentämään sisätiloja. Lasiterassi vaikuttaa positiivisesti myös asunnon arvoon. 

lumon-lasiterassi-olohuoneena-1980X860

Näin lasiterassi rakentuu. Katso video.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Julkaistu
4.3.2019