Kodin hälytysjärjestelmä suojaa 24/7

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa perheesi, lemmikkisi ja koko kotisi tulipaloilta ja murroilta, silloinkin, kun olet itse pois kotoa. Hälytyksen sattuessa Sector Alarmin hälytyskeskus saa tiedon välittömästi. Jatkuvasti päivystävät turvallisuusalan ammattilaiset selvittävät hälytyksen syyn ja huolehtivat tarvittavan avun paikalle.

Etu Rakentaja.fi-lukijoille

Aloituspaketti kameralla 39 € (hälytyspalvelu 40,90 €/kk).

Hälytysjärjestelmän aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotisi turvallisuustarpeisiin sopivilla lisäosilla. Asiantuntijamme tekee sinulle suosituksen kokonaisuudesta – päätät itse, mitkä lisälaitteet haluat ottaa hälytysjärjestelmääsi.

HYÖDYNNÄ ETUSI

Vinkit paloturvalliseen kotiin

  • Asenna tilapäisiä palovaroittimia jo rakennusaikana. Tulipalo voi syttyä vaikka akkukäyttöisistä työkaluista.
  • Älä jätä työkaluja yön yli lataukseen. Ilman valvontaa viallinen akku tai laturi voi sytyttää tulipalon.
  • Suurin osa kodin tulipaloista lähtee viallisista sähkölaitteista. Vanhat valaisimet on syytä tarkistaa ja ulkomailta tilattuihin sähkölaitteisiin suhtautua varauksella.
  • Hanki toisiinsa kytketyt palovaroittimet; kun yksi hälyttää, myös muut hälyttävät. Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmän savuilmaisimesta hälytys siirtyy välittömästi hälytyskeskukseen, joka voi kutsua pelastuslaitoksen paikalle.
  • Sijoita palovaroitin myös teknisiin tiloihin, sähkökeskukseen ja autotalliin. Testaa palovaroitinten toimivuus!


Huomioi nämä paloturvallisuusasiat remontin ja rakentamisen keskellä »

Talvella pakkanen voi päästä sisään

Jos ikkuna rikkoutuu tai ulko-ovi jää auki pakkasella, ja asukkaat ovat pidempään poissa, putket voivat jäätyä ja kodinkoneet ja muut sähkölaitteet hajota, kun talo kylmenee. Kun ikkunoissa ja ovissa on murtosuojaus, tilanne havaitaan heti ja vahingot saadaan minimoitua. Sector Alarmin hälytyskeskus saa tiedon heti, kun ikkuna rikkoutuu tai jo kun sitä yritetään rikkoa. Vartija hälytetään paikalle valvomaan tilannetta ja tarvittaessa lasitusliike tilataan hoitamaan ikkuna kuntoon.

Kodin suojaukseen kannattaa kiinnittää talvella erityishuomiota, lue lisää »

 
Päivitetty
25.2.2019