Pituudet, pinta-alat ja tilavuudet – ilman arvailuja

Lähes kaikessa rakentamisessa ja remontoinnissa tarvitaan mittaamista. Onnistuneen lopputuloksen kannalta tarkka mittaustulos on ehdottoman tärkeää. Vaikka huolellisesti käytettynä perinteinen rullamitta onkin hyvä työkalu, ei se kuitenkaan aina sovellu kaikkiin kohteisiin ja anna riittävän täsmällistä tulosta. Etenkin etäisyyksien kasvaessa tai kaarevilla pinnoilla käytettävyys saattaa osoittautua varsin haasteelliseksi. Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Zamo-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset kätevästi napin painalluksella.
 

Zamo_lasermitta_1120x630

Mittaa nopeammin ja luotettavammin

Metrimitta on saanut kilpailijan. Bosch Zamo on digitaalinen laseretäisyysmittalaite, jolla pystyt määrittämään etäisyydet, koot, pinta-alat ja tilavuudet nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin. Lasermittalaite mittaa etäisyydet tarkasti jopa 20 metriin asti sekä laskee pinta-alat yksinkertaisella kaksoisklikkauksella.
 

Zamo_ala_1200x675

Ratkaisut hankaliin mittauskohteisiin

Usein ongelmaksi muodostuvat tilanteet, joissa kaarevien tai monimuotoisten pintojen pituus tulisi saada selville. Bosch Zamon lisälaitesarjan monikäyttöiset nauhamitta-, pyörä- ja linja-adapterit mahdollistavat esineiden välimatkojen sekä epätasaisten pinta-alojen mittauksen kuin myös seinään kiinnitettävien esineidenkin helpon kohdistamisen.
 

Zamo_adapterit_1600x900

Oikeat mittaustulokset muutamassa sekunnissa:

  1. Aseta etäisyysmittalaite paikalleen. Integroitu vesivaaka auttaa löytämään tarkalleen vaakatasoisen asennon.
  2. Tähtää kohteeseen tarkasti laserpisteen ja kohdistimen avulla.
  3. Sitten tarvitaan vain yksi napin painallus, minkä jälkeen voit lukea tuloksen mukavasti suurelta näytöltä. Mittatarkkuus on ±2 mm (etäisyydestä riippumatta). Voit määrittää myös tilavuudet ja pinta-alat nopeasti ja vaivattomasti tällä tavoin.

Zamo_sarja_1600x900

Näin Zamo toimii - Katso video!

 
Päivitetty
4.3.2019