Renkaat ja harrastevälineet järjestykseen

Isojen harrastevälineiden ja painavien tavaroiden säilyttäminen tuottaa päänvaivaa varsinkin, kun varastojen ja autotallien lattiatila on rajallinen, ja joille on jo valmiiksi kerääntynyt laatikkopinoja, työkaluja, puutarhavälineitä, leluja sekä lastenrattaita. Joukkoon pitäisi vielä mahduttaa ainakin polkupyörät, autonrenkaat ja sukset.
 

Lisätilaa seiniltä

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet mahdollistavat raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä.

autotalli-750x750

Harrastevälineiden kannatinpari on hyvä ratkaisu esimerkiksi suksien, sauvojen ja lumilaudan säilyttämiseen sekä polkupyörän ripustamiseen. Kannatinpari sisältää kaksi säätölistaan kiinnittyvää kannatinta. Kannakkeissa on liimattava pehmuste, joka estää säilytettävien tavaroiden naarmuuntumisen.

Myös hankalasti varastoitavalle suksiboksille ja renkaille on olemassa juuri niille tarkoitetut säilytystelineet. Rengas-/yleistelineen päällä voi säilyttää paitsi auton renkaita myös esimerkiksi suksiboksia, kanoottia tai muita suurikokoisia ja painavia tavaroita. Teline asentuu säätölistoihin ja se tarvitsee kaksi 600 mm levyistä jaksoa taakseen. Regastelineen kantavuus on 80 kg ja siihen mahtuu helposti 4 rengasta.

kannatinpari-harrastevalineille-1200x675
rengasteline-800x450
kannatinpari-1475x403

Muista myös koukut, hyllyt, korit, reikälevyt ja pientavaralaatikostot,
joiden avulla rakentuu säilytyskokonaisuudet erilaisiin varastointitarpeisiin.

sovella-autotalli-sailytys

Sovella varustaa autotallit ja varastot laadukkaalla kalustesarjalla

Haluaisitko maksuttoman esitteen? ​​​​​​​
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Päivitetty
19.3.2020