Neljä hallia rakentamisen ja remontoinnin tuote- ja palvelutarjontaa

 

15.-17. maaliskuuta Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Raksa tarjoaa saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontointiin.

Tapahtumasta löytyy tuote- ja palvelutarjontaa pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Messujen teemoina ovat ekologinen rakentaminen, energiatehokkuus, mökki ja sauna sekä persoonallinen koti. Messuja emännöi toimittaja ja bloggaaja Hanna Sumari, joka kertoo myös ohjelmalavalla kevään sisustustrendeistä.

ing-raksa-2019

Messujen monipuolisesta ohjelmasisällöstä löytyy paljon uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisille. Messuteemoihin liittyen ohjelmalavalla kuullaan kustannuksia ja ympäristöä säästäviä vinkkejä energiatehokkaisiin ja ekologisiin rakennus- ja remonttihankkeisiin. Muun muassa Apulanta-yhtyeestä tuttu Sipe Santapukki kertoo omakohtaisia kokemuksia ekologisesta rakennusprojektistaan. Tänäkin vuonna Pihainfosta on saatavilla neuvoja pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen.

Ensimmäisen messupäivän, perjantain, ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille. Lue lisää messujen ammattilaissisällöstä.

Katso messuohjelma » Lue lisää Pihainfosta » Näytteilleasettajat »

Käy myös koko perheen LEGO-rakennustapahtumassa

Samaan aikaan Raksa-messujen kanssa järjestetään Lahden Messukeskuksessa hauska ja toiminnallinen LEGO-tapahtuma, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle. Rakenteluun on varattu suuri määrä LEGO-palikoita ja näyttelyalueella voi nähdä useita LEGO-harrastajien luomuksia, kokoelmia ja paljon muuta. LEGO-tapahtuman aikuisten pääsylippu 15 € oikeuttaa sisäänpääsyn myös Raksa-messuille. Alle 16-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Lue lisää LEGO-tapahtumasta » Osta ennakkolippu LEGO-tapahtumaan »

Messuvieraille ilmainen lisäetu

Palauta kuponki, saat 450-sivuisen Rakenna & Remontoi -opaskirjan veloituksetta (1 kpl / kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se tästä.

Aukioloajat

Perjantai 15.3. klo 10-17
Lauantai 16.3. klo 10-17
Sunnuntai 17.3. klo 10-16

Katso messujen sijainti »

Sisäänpääsy

Aikuiset ennakkolippu 10 € (tarjous voimassa 14.3. saakka)
Aikuiset norm. 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta Raksa-messuille sekä LEGO-tapahtumaan
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Lego-tapahtuma aikuiset 15 € (sis. pääsyn Raksa-messuille)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta

OSTA LIPUT ENNAKKOON NETISTÄ

Ennakkolippu 10 € (tarjous voimassa 14.3.2019 saakka).

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN »


img-artikkeli-raksa-2019-800x450
 
Julkaistu
11.3.2019