Tervetuloa maksuttomaan keittiökouluun lauantaina 9.3. Tammiston Keittiömaailmaan

Keittiön suunnitteluun ja remontointiin vinkkejä tarjoava koulutus järjestetään Tammiston Keittiömaailma myymälässä, LAUANTAINA 9.3.2019 KLO 10:30-13:00

 

AlaCarte-keittiöt-Festa276

Ilmoittautuminen päättynyt, mutta muutama paikka on jäljellä

Ilmoittautuminen päättynyt, mutta muutama paikka on jäljellä, voit saapua paikanpäälle ilmoittautumattakin.

 

Keittiökoulun ohjelma

KLO 10:30 Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

KLO 10.30-13:00 Kalustevalmistajan asentaja paikalla vastaamassa keittiön asennus- ja remonttiasioita koskeviin kysymyksiin.

KLO 11:00-11.30 Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä? Linjasaneerausmyynti, projektipäällikkö Leevi Sundberg

KLO 12:00-12.30 A la Carte- ja Petra-keittiöiden 2019 mallistouutuuksien ensiesittely!
Pääset tutustumaan Keittiömaailman suunnitteluohjelman lisäpalveluun, virtuaaliseen keittiöön!

KLO 12:30 Mahdollisuus keskustella omasta projektista ja aloittaa keittiön suunnittelu tarvekartoituksella kokeneen ammattilaisen kanssa. Ota keittiösi pohjakuvat ja mitat mukaasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Tammiston Keittiömaailmasta remontoidaan parhaillaan uuden aikakauden keittiömyymälää. Luvassa on vahvasti digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen perustuva ostokokemus. Remontti on vielä kesken, ja pahoittelemme keskeneräistä myymälää.


Mikä on Keittiökoulu?

Keittiökoulut ovat Rakentaja.fin ja Keittiömaailman yhdessä järjestämiä maksuttomia tapahtumia, jotka opastavat ja auttavat keittiöremontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Keittiökoulujen pääpaino on keittiön remontoinnissa, mutta tapahtumat sopivat yhtä hyvin myös uudisrakentajille.

Keittiökoulut järjestetään paikkakunnan Keittiömaailma-myymälässä.

 
Päivitetty
20.2.2019