Minkälaisen lämmityksen voit laittaa uuteen tai vanhaan taloon?

Rakennettaessa uutta tai korjattaessa vanhaa pohditaan myös lämmitysasioita. Miten saisi ympäristöystävällisen, helpon ja varman lämmityksen sekä lämmityskustannuksia pienemmäksi? Nyt on oikea hetki tarkastella lämmitysjärjestelmää kokonaisuutena ja ennakoida tulevaa.

Kokonaan uusi lämmitys uuteen tai vanhaan taloon

Maalämpö, ilma-vesilämpö ja poistoilmalämpö sopivat koteihin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako pattereilla tai lattialämmityksellä.

Maalämpöpumppu tuo tasaisen ja helpon lämmityksen mukavuuden. Modernit NIBE invertterimaalämpöpumput mukauttavat tehoaan automaattisesti talon energiantarpeeseen. Yhdessä Cool-IN-viilennysjärjestelmän kanssa maalämpöpumppu tarjoaa myös mukavaa viilennystä kesähelteillä.

Tilaa NIBEN maalämpöpumppuesite veloituksetta

Ilma-vesilämpö sopii uudiskohteisiin ja lämmitysremonttiin pientalosta isoon kiinteistöön. Erityisen suositeltava ilma-vesilämpöpumppu on kohteissa, joissa tontille ei voi toteuttaa lämmönkeruuputkistoa tai porakaivoa. Kaikki NIBE ilma-vesilämpöpumput ovat invertteriohjattuja. Cool-IN-viilennysjärjestelmän kanssa voi taloon tuoda lämmön lisäksi viilennyksen helpottamaan helteessä.

Tilaa NIBEn ilmavesilämpöpumppuesite veloituksetta

Poistoilmalämpöpumppu sopii parhaiten uudisrakennukseen, missä se ottaa talteen talon poistoilmaan sitoutunutta lämpöä. NIBE poistoilmalämpöpumput mahtuvat pieneen tilaan. Ne hoitavat sekä kodin lämmityksen, ilmanvaihdon että käyttöveden lämmityksen ja keräävät lämpöä sisäilman lisäksi myös ulkoilmasta.

Lämmityksen uusiminen osittain - lämpöpumppu nykyisen järjestelmän rinnalle

Öljy- tai puukattilan toimiessa hyvin ja öljysäiliön ollessa kunnossa, ei nykyistä lämmitystä välttämättä kannata poistaa. Sen rinnalle kannattaa kuitenkin asentaa ilma-vesilämpöpumppu, jolloin lämmityskustannuksista saa helposti pois kolmanneksen lämmön jakautuessa vanhaan tapaan tasaisesti koko asunnossa. NIBE PLUS-järjestelmät on tehty juuri rinnakkain toimintaa varten. Ilma-vesilämmitys mitoitetaan ja asennetaan sellaisena, jonka saa helposti laajennettua päälämmitykseksi.

750

Lämmityksen etävalvonta

NIBE Uplinkin ja internetin avulla saa älypuhelimella tai tabletilla nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä, lämpöpumpusta ja sen tämänhetkisestä tilasta missä ja milloin vain sekä ilmoituksen sähköpostiin, jos järjestelmässä on ongelmia.

Mistä aloittaa?

Jotta saa varmasti oikein mitoitetun ja asennetun lämmitysjärjestelmän, kannattaa heti suunnittelun alkuvaiheessa olla yhteydessä asiantuntevaan NIBE jälleenmyyjään (lähin NIBE jälleenmyyjä). Sieltä saa halutessaan koko projektin avaimet käteen –toimituksena. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
11.3.2019