Helppokäyttöinen ja edullinen ratkaisu vesivahinkojen ennaltaehkäisyyn

InnoSuomi-palkitulla Leakomaticilla on pitkä kokemus omakotitalojen vuototurvaamisessa ja yrityksen tuotteet suojaavat jo yli 14 000 erikokoista kiinteistöä. Helmikuussa yritys lanseerasi jo viidennen sukupolven vesivuotovahtinsa, Leakomatic M3i:n, jonka keskiössä ovat laatu, helppokäyttöisyys ja erinomainen vuotojen havaitsemistarkkuus.

Uusi Leakomatic M3i-vuotovahtiUusi Leakomatic M3i-vuotovahti

Vesivahinko on kohdalle sattuessa aina ikävä ja kallis paukku. Valtaosaosa vesivahingoista johtuvat putkistossa tapahtuvista vuodoista, jonka yleisimmät aiheuttajat ovat putkiston vanheneminen, korroosio sekä materiaali- ja asennusvirheet. Tilastoissa korostuu nykyään liitosvuodot, joita voi esiintyä vesikalusteissa ja käyttövesiputkien yhdistämisliitoksissa. Huonosti tehty liitos ei aina paljastu painekokeessa ja se voi irrota vasta muutaman kuukauden tai vuosienkin päästä asennuksesta. Mitä pienempi vuoto, sitä pidempään se saa tehdä tuhojaan ennen kuin se havaitaan.

Jätä yhteydenottopyyntö vesivuotovahdista

Suojaa taloa vuorokauden ympäri virtaus- ja piilovuodoilta

Olipa käyttövesiputkisto vanha tai uusi, on putkiston tiiviyden varmistaminen tärkeää, jotta mahdolliset vuotokohdat voidaan havaita ja ehkäistä ennen vesivahingon laajenemista. Leakomatic M3i suorittaakin käyttövesiputkiston tiiviystestin 4 kertaa vuorokaudessa, joka varmistaa, ettei käyttövesijärjestelmässä esiinny piilovuotoja, esimerkiksi putkessa, sen liitoksessa tai vesikalusteessa. Havaittuaan vuodon, Leakomatic sulkee automaattisesti päävesijohdon magneettiventtiilillä ja vesivahinko saadaan minimoitua. Hälytyksen voi itse kuitata paikan päältä ja myös älypuhelimella.

Leakomatic M3i vuotovahdin kehittämisessä on panostettu sekä käytön että asennuksen helppouteen. Vuodonvalvonta toimii vuorokauden ympäri automaattisesti ja sitä ei tarvitse tarkkailla erikseen. Järjestelmä ei myöskään häiritse normaalia vedenkäyttöä arjessa, sillä Leakomatic M3i katkaisee vedentulon ainoastaan kun se havaitsee vuodon, välttäen näin turhat putkistoon kohdistuvat paineiskut.

Asennus onnistuu LVI-ammattilaiselta nopeasti ja järjestelmä on asennettuna heti käyttövalmis. Käyttäjä voi halutessaan myös itse tehdä asetusmuutoksia helppokäyttöisellä Leakomatic Cloud pilvipalvelulla. Pilvipalvelu toimii kaikilla tietokoneen selaimilla ja sovellus on ladattavissa sekä Android- että Apple IOS mobiililaitteille.

Ominaisuudet:

  • Helppokäyttöinen ja yksinkertainen asentaa.
  • Suojaa käyttövesiputkistoa ja kaikkia vesikalusteita 24/7.
  • Hälyttää ja katkaisee veden tulon automaattisesti havaittuaan vuodon.
  • Ohjattavissa paikan päällä ja etänä ilmaisella sovelluksella.
  • Liitettävissä kotiautomaatio- ja hälytysjärjestelmiin.

Lisävarusteilla kätevästi lisäturvaa

M3i voidaan myös lisävarusteilla liittää ja ohjata erillisen taloautomaatio- tai hälytysjärjestelmän kautta. Lisäturvaa tuo myös langaton kosteusanturi vedenkatkaisulla, jolla ehkäistään myös astianpesukoneen poistoletkun aiheuttamia vuotoja. Langattomuutensa ansiosta kosteuskiekko on helppo asettaa tilaan kuin tilaan.

Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakentaita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakentaita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.

Ota yhteyttä ja kysy:

Leakomatic Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö vuotovahdista


 
Julkaistu
18.2.2019