Etäohjaus helpottaa arkea – voit valvoa ilma-vesilämpöpumpun toimintaa mistä ja milloin tahansa

Onko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi hetkittäin ilman asukkaita? Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus? Ei hätää – välimatka ei ole esteenä Jäspi-ilma-vesilämpöpumpun seuraamiselle ja ohjaamiselle, kun käytössä on myUpway™ -järjestelmä.

MyUpway-etävalvonnan saa kaikkiin Jäspin ilma-vesilämpöpumppuihin vakiovarusteena. Ennen käyttöönottoa se on asennettava ilma-vesilämpöpumpun asennusohjeen mukaisesti. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.myupway.com laitteen valmistenumerolla.

etaohjaus

Asennuksen jälkeen asunnon lämmityksen ja käyttövedentuotannon säätäminen ja seuraaminen onnistuu etänä myUpway:n avulla, kun käytössä on internetyhteys. Mahdollisten toimintahäiriöiden yhteydessä saat myös sähköpostitse hälytyksen, jonka pohjalta voit nopeasti ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Kaikkiin Jäspi-ilma-vesilämpöpumppuihin kuuluu vakiona myUpway-etävalvonta, joka mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa. Etävalvontajärjestelmän avulla voit tarkastaa muun muassa ilma-vesilämpöpumpun tilan ja asunnon lämpötilan.Kaikkiin Jäspi-ilma-vesilämpöpumppuihin kuuluu vakiona myUpway-etävalvonta, joka mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa. Etävalvontajärjestelmän avulla voit tarkastaa muun muassa ilma-vesilämpöpumpun tilan ja asunnon lämpötilan.

Palvelutarjonnan vaihtoehdot

  • MyUpway:lla on kaksi erilaista palvelutasoa: ilmainen perustaso ja maksullinen premium-taso.
  • Premium-tasolla voit valita erilaisia laajennettuja palvelutoimintoja kiinteää vuosimaksua vastaan. Premium-tasolla maksun suuruus riippuu valituista toiminnoista.
taulukko_etävalvonta.JPG

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
4.3.2019