• Etusivu
  • Rakentaminen

Raikkaasti erilainen vai romanttisen perinteinen

Hongan mökki- ja saunamallisto on uudistunut!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 15.02.2019
20192_56275.jpg

Hongan mökki- ja saunamallisto on uudistunut! Linjakas sekä ilmeikäs Koskelo on yksi malliston uutuuksista.

Honkain keskellä mökkini seisoo, sanotaan jo laulussakin. Liplattaako järven tai meren laineet sinun mökkirantasi laituriin, vai haaveiletko vielä omasta mökistä? Suomalaiset ovat tunnetusti mökki- ja saunakansaa - Suomessa on nimittäin yli 500 000 kesämökkiä, sijoittuneena ympäri maata. Tämä tarkoittaa helposti pienillä paikkakunnilla asukasmäärien tuplaantumista.

Hongan uudistuneesta mökki- ja saunamallistosta löytyy sekä moderniin että perinteiseen makuun sopivia kauniita hirsisaunoja, jotka on tehokas toteuttaa.

Vaihtoehtoja jokaiseen makuun

Mitä sinä mökiltäsi ja saunaltasi kaipaat? Onko sinulle tärkeää, että mökissäsi on avaraa ja avointa tilaa sekä suuria ikkunapintoja, joista valo pääsee valtaamaan perimmäisenkin nurkan, vai toivotko ennemmin intiimiä, kodikasta tilaa, jossa perheen on helppo viettää yhteistä aikaa? Hongan hirsimökkien ja -huviloiden valikoimasta löydät taatusti sellaisen ratkaisun, joka tuntuu sinulle kaikkein omimmalta.

Tässä esittäytyy Hongan malliston muutama mielenkiintoinen uutuus:

Hilla
Hilla

Hilla

Avara ja tyylikäs uutuusmökki Hilla yhdistää kaikki oleskelutilat selkeästi yhdeksi kokonaisuudeksi. Valoisaa sekä tyylikästä Hillaa löytyy mallistosta kahta kokoa 60 m² sekä 80 m². Molemmissa kokovariaatioissa on suuri terassi, joka on osittain katettu. Täällä on hyvä viettää kesäpäiviä ja syysiltoja.
Lue lisää Hillasta ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Hilla 80 1 A
Hilla 80 1 A
Kanerva
Kanerva

Kanerva

Kanerva on sympaattinen mökki, joka soveltuu erinomaisesti niin kuivanmaanmökiksi kuin järven tai meren rantaankin. Pohja on tehokas sekä käytännöllinen. Myös tämän mökin katetut ulkotilat on suunniteltu siten, että niillä on mahdollista viettää enemmänkin aikaa. Avarat ja kompaktit yhteistilat sekä mukavan kokoiset makuuhuoneet takaavat että mökissä viihtyy koko perhe. Kokovaihtoehtoina myös tässä mökissä 60 ja 80 m².
Lue lisää Kanervasta ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Kanerva 60 1A
Kanerva 60 1A
Kontti
Kontti

Kontti

Kolmesta mökistä ehdottomasti persoonallisin on Honka Kontti, joka on kansainvälisesti palkitun muotoilija Harri Koskisen 60-vuotiaalle Honkarakenteella suunnittelemaa juhlamallisto. Tämän malliston mökeissä ei ole mitään turhaa tai ylimääräistä, vaan jokainen neliö on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön – tilojen kuitenkaan tuntumatta ahtaalta. Mallistoon kuuluu 25 ja 32 -neliöiset mökit, joita on mahdollista sijoittaa useampi rinnakkain. Mallistoon kuuluu myös oma pieni 25-neliöinen saunamökki. Kontissa on mahdollista valita harja- tai pulpettikatto.
Lue lisää Kontista ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Kontti 32 2A
Kontti 32 2A

Onko sinulla jo mökki, mutta sauna puuttuu?

Mitä perinteisesti mökkisaunalta kaipaa? Tietysti hyviä löylyjä sekä paikkaa, jossa vilvoitella sekä pukeutua ja ennen kaikkea rentoutua.
Tässä Hongan muutama uutuus – olisiko näissä hyvä ratkaisu sinun mökkitontillesi?

Koskelo
Koskelo

Koskelo

Linjakas sekä ilmeikäs saunamökki, Koskelo, sopii tyyliltään modernin omakotitalon tai hirsihuvilan pariksi. Miksipä ei vaikka vierastuvaksi. Saunamökissä on pulpettikatto, joka avautuu julkisivun puolelle. Pienelle ja kompaktille terassille on siis mukava istahtaa nauttimaan illanvietosta hyvien löylyjen parissa.
Lisää Koskelosta; katso muut pohjavaihtoehdot >>

Koskelo 30 2A
Koskelo 30 2A
Telkkä
Telkkä

Telkkä

Tyylikäs, ja myöskin pulpettikattoinen Telkkä edustaa modernia saunakulttuuria. Tämä saunamökki soveltuu erinomaisesti kauniiseen saaristomaisemaan sekä hirsihuvilan pariksi. Isot ikkunat takaavat sen, että alati vaihtuva suomalainen luonto pääsee oikeuksiinsa samalla kun sinä nautit kiukaan lämmöstä. Mökin julkisivua ympäröi katettu terassi, jossa on hyvä viettää aikaa.
Lisää Telkästä; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Telkkä 25 2A
Telkkä 25 2A
Nestori
Nestori

Nestori

Klassinen Nestori on ollut Hongan mallistossa mukana jo parikymmentä vuotta. Huolimatta ajan kulumisesta, on Nestori ulkoasultaan ajaton klassikko, jota on vain päivitetty nykyaikaan. Tämä entistäkin kodikkaammasta Nestori-mallista on helppo pitää ja löytää omansa – valitset vain, haluatko makuutiloja kasvattavan alkovin vai tilaa pesuhuoneelle.
Lisää Nestorista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Nestori 30 5A
Nestori 30 5A
Wihtori
Wihtori

Wihtori

Suloinen WIhtori kutsuu saunomaan. Tämän mökin laajennetut terassit soveltuvat erinomaisesti vilvoitteluun sekä Suomen kesästä (ja miksei talvestakin) nauttimiseen. Wihtorista kulku saunaan ja saunatupaan tapahtuu terassin kautta.
Lisää Wihtorista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Wihtori 20 3A
Wihtori 20 3A
Kontti by Harri Koskinen
Kontti by Harri Koskinen

Kontti

Kontti hirsimökki-mallistoon kuuluu olennaisena osana myös oma pieni saunamökki.
Lisää Kontista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Kontti 25 3A
Kontti 25 3A

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton