Raikkaasti erilainen vai romanttisen perinteinen
Hongan mökki- ja saunamallisto on uudistunut!

Honkain keskellä mökkini seisoo, sanotaan jo laulussakin. Liplattaako järven tai meren laineet sinun mökkirantasi laituriin, vai haaveiletko vielä omasta mökistä? Suomalaiset ovat tunnetusti mökki- ja saunakansaa - Suomessa on nimittäin yli 500 000 kesämökkiä, sijoittuneena ympäri maata. Tämä tarkoittaa helposti pienillä paikkakunnilla asukasmäärien tuplaantumista.

Hongan uudistuneesta mökki- ja saunamallistosta löytyy sekä moderniin että perinteiseen makuun sopivia kauniita hirsisaunoja, jotka on tehokas toteuttaa.

Hongan mökki- ja saunamallisto on uudistunut! Linjakas sekä ilmeikäs Koskelo on yksi malliston uutuuksista.Hongan mökki- ja saunamallisto on uudistunut! Linjakas sekä ilmeikäs Koskelo on yksi malliston uutuuksista.

Vaihtoehtoja jokaiseen makuun

Mitä sinä mökiltäsi ja saunaltasi kaipaat? Onko sinulle tärkeää, että mökissäsi on avaraa ja avointa tilaa sekä suuria ikkunapintoja, joista valo pääsee valtaamaan perimmäisenkin nurkan, vai toivotko ennemmin intiimiä, kodikasta tilaa, jossa perheen on helppo viettää yhteistä aikaa? Hongan hirsimökkien ja -huviloiden valikoimasta löydät taatusti sellaisen ratkaisun, joka tuntuu sinulle kaikkein omimmalta.

Tässä esittäytyy Hongan malliston muutama mielenkiintoinen uutuus:

HillaHilla

Hilla

Avara ja tyylikäs uutuusmökki Hilla yhdistää kaikki oleskelutilat selkeästi yhdeksi kokonaisuudeksi. Valoisaa sekä tyylikästä Hillaa löytyy mallistosta kahta kokoa 60 m² sekä 80 m². Molemmissa kokovariaatioissa on suuri terassi, joka on osittain katettu. Täällä on hyvä viettää kesäpäiviä ja syysiltoja.
Lue lisää Hillasta ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Hilla 80 1 AHilla 80 1 A
KanervaKanerva

Kanerva

Kanerva on sympaattinen mökki, joka soveltuu erinomaisesti niin kuivanmaanmökiksi kuin järven tai meren rantaankin. Pohja on tehokas sekä käytännöllinen. Myös tämän mökin katetut ulkotilat on suunniteltu siten, että niillä on mahdollista viettää enemmänkin aikaa. Avarat ja kompaktit yhteistilat sekä mukavan kokoiset makuuhuoneet takaavat että mökissä viihtyy koko perhe. Kokovaihtoehtoina myös tässä mökissä 60 ja 80 m².
Lue lisää Kanervasta ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Kanerva 60 1AKanerva 60 1A
KonttiKontti

Kontti

Kolmesta mökistä ehdottomasti persoonallisin on Honka Kontti, joka on kansainvälisesti palkitun muotoilija Harri Koskisen 60-vuotiaalle Honkarakenteella suunnittelemaa juhlamallisto. Tämän malliston mökeissä ei ole mitään turhaa tai ylimääräistä, vaan jokainen neliö on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön – tilojen kuitenkaan tuntumatta ahtaalta. Mallistoon kuuluu 25 ja 32 -neliöiset mökit, joita on mahdollista sijoittaa useampi rinnakkain. Mallistoon kuuluu myös oma pieni 25-neliöinen saunamökki. Kontissa on mahdollista valita harja- tai pulpettikatto.
Lue lisää Kontista ja katso muut pohjavaihtoehdot >>

Kontti 32 2AKontti 32 2A

Onko sinulla jo mökki, mutta sauna puuttuu?

Mitä perinteisesti mökkisaunalta kaipaa? Tietysti hyviä löylyjä sekä paikkaa, jossa vilvoitella sekä pukeutua ja ennen kaikkea rentoutua.
Tässä Hongan muutama uutuus – olisiko näissä hyvä ratkaisu sinun mökkitontillesi?

KoskeloKoskelo

Koskelo

Linjakas sekä ilmeikäs saunamökki, Koskelo, sopii tyyliltään modernin omakotitalon tai hirsihuvilan pariksi. Miksipä ei vaikka vierastuvaksi. Saunamökissä on pulpettikatto, joka avautuu julkisivun puolelle. Pienelle ja kompaktille terassille on siis mukava istahtaa nauttimaan illanvietosta hyvien löylyjen parissa.
Lisää Koskelosta; katso muut pohjavaihtoehdot >>

Koskelo 30 2AKoskelo 30 2A
TelkkäTelkkä

Telkkä

Tyylikäs, ja myöskin pulpettikattoinen Telkkä edustaa modernia saunakulttuuria. Tämä saunamökki soveltuu erinomaisesti kauniiseen saaristomaisemaan sekä hirsihuvilan pariksi. Isot ikkunat takaavat sen, että alati vaihtuva suomalainen luonto pääsee oikeuksiinsa samalla kun sinä nautit kiukaan lämmöstä. Mökin julkisivua ympäröi katettu terassi, jossa on hyvä viettää aikaa.
Lisää Telkästä; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Telkkä 25 2ATelkkä 25 2A
NestoriNestori

Nestori

Klassinen Nestori on ollut Hongan mallistossa mukana jo parikymmentä vuotta. Huolimatta ajan kulumisesta, on Nestori ulkoasultaan ajaton klassikko, jota on vain päivitetty nykyaikaan. Tämä entistäkin kodikkaammasta Nestori-mallista on helppo pitää ja löytää omansa – valitset vain, haluatko makuutiloja kasvattavan alkovin vai tilaa pesuhuoneelle.
Lisää Nestorista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Nestori 30 5ANestori 30 5A
WihtoriWihtori

Wihtori

Suloinen WIhtori kutsuu saunomaan. Tämän mökin laajennetut terassit soveltuvat erinomaisesti vilvoitteluun sekä Suomen kesästä (ja miksei talvestakin) nauttimiseen. Wihtorista kulku saunaan ja saunatupaan tapahtuu terassin kautta.
Lisää Wihtorista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Wihtori 20 3AWihtori 20 3A
Kontti by Harri KoskinenKontti by Harri Koskinen

Kontti

Kontti hirsimökki-mallistoon kuuluu olennaisena osana myös oma pieni saunamökki.
Lisää Kontista; katso myös muut pohjavaihtoehdot >>

Kontti 25 3AKontti 25 3A

Kiinnostuitko? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
15.2.2019