Mikset nukkuisi myös kotona kuin viiden tähden hotellissa?

Muistatko, koska viimeksi olet nukkunut hotellissa ja herännyt aamulla virkeänä ja hyvin levänneenä? Onpa kyseessä työmatkalla oleva asiakas tai vapaa-ajastaan nauttiva pariskunta, on lopulta kunnollinen sänky tärkein sekä arvostetuin asia hotellihuoneessa.

Unikulman vuoteet ovat helppohoitoisia ja allergiaystävällisiä.Unikulman vuoteet ovat helppohoitoisia ja allergiaystävällisiä.

Voiko hotellisängyssä olla mittatilauspatja?

Helsingin hotellit ovat saaneet arvosteluja Hotels.com-hintavertailusivuston asiakkailta. Arvostelun antaneiden asiakkaiden mukaan F6, Lilla Roberts, Fabian, Indigo, Haven sekä Katajanokka ovat Helsingin kuusi parasta. Listan kuudesta ensimmäisestä hotellista peräti viisi käyttää samaa sänkytoimittajaa, Unikulmaa. Useissa kyselyissä Unikulman hotellivuode onkin arvostettu Pohjoismaiden parhaaksi.

Unikulma on tunnettu mittatilaustyönä tehtävistä patjoista. Mutta hotellisängyssä ei tietystikään voi olla mittatilauspatjaa, vai voiko?

- Tietyssä mielessä kyllä. Meillä on kertynyt vuosikymmenien aikana valtava määrä tietoa erilaisista vartalomalleista. Näin ollen meillä on hyvä käsitys, mitä asioita lähes jokainen nukkuja tarvitsee patjalta, projektipäällikkö Heli Savikko Unikulman suurasiakasmyynnistä toteaa.

- Toki hotellisänky on silti eri asia kuin asiakkaalle kotiin tehtävä mittatilauspatja, Savikko jatkaa.

Joka tapauksessa myös Unikulman hotellisänky joustaa, venyttää ja tukee kehoa niin, että selkäranka suoristuu, mikä on hyvän uniergonomian tärkein sääntö. Tällöin selän alueen lihaksisto ja välilevyt pääsevät palautumaan päivän rasituksista ja hyvä nukkuma-asento löytyy vaivatta.
Lisäksi vuode on todella helppohoitoinen ja allergiaystävällinen.

Hyvä sänky ja tyyny takaavat levolliset unet sekä asiakastyytyväisyyden

Loistavan asiakaspalvelun ja tyylikkäiden huoneiden lisäksi, hotellikokemuksessa tärkeintä on hyvä sänky. Työmatkalaiselle sekä yhtä lailla lomailevalle perheelle hyvät unet ovat jaksamisen kannalta olennaista ja matkalla halutaankin levätä kunnolla, eikä pyöriä epämukavassa sängyssä yrittäen löytää hyvää asentoa.

Joissain hotelleissa on vastaanotosta saatavissa erilaisten tyynyjen ”Pillow Menu”, josta vieraat voivat valita mieluisen tyynyn.

- Laadukkaissa hotelleissa tyynyt ja peitot vaihdetaan usein. Mitä laadukkaampi hotelli, sitä nopeammin tyynyt uusitaan, Savikko toteaa. Suosituksen mukaan tyynyt ja peitot tulisi vaihtaa kahden vuoden välein, sängyt vähintään kymmenen vuoden välein.

Myös vuoteissa mietitään paloturvallisuutta!

Koska monessa EU-maassa tulkitaan paloturvallisuusdirektiivejä kovin eri tavoin, päätyy usein vain kevyemmän SL2 tupakkatestin läpäiseviä, koteihin tarkoitettuja vuoteita myös majoitustiloihin. Suomen laki on tässä kohtaa selvempi ja dokumentaatio majoitustilojen sekä niissä käytettävien tekstiilien paloturvallisuudesta pitäisi löytyä helposti pelastussuunnitelmasta vuosittaisessa palotarkastuksessa. Kaikki Unikulman käyttämät materiaalit on testattu VTT:llä ja ne täyttävät kovemman SL1-syttyvyysluokituksen vaatimukset. SL1 tarkoittaa vaikeasti syttyvää materiaalia. Tällöin materiaali ei syty palamaan kynttilän liekistä.

- Kun ergonomia- ja turvallisuusasiat ovat kunnossa niin hotellivieraat nukkuvat paremmin, palaavat uudestaan ja suosittelevat hotellia, Savikko summaa

Kiinnostuitko? Varaa oma henkilökohtainen palveluaikasi Unikulmalta!

 

 

 

 


 
Päivitetty
1.3.2019