Kehittyneellä maalämpötekniikalla parhaat säästöt

Pohjoismaisessa ilmastossa lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä.
 

Compress_7001i

Lämpöä luotettavasti ja edullisesti ympäri vuoden

Lämmitysjärjestelmän valinta on ehkä talosi tärkein päätös. Valinta vaikuttaa niin käyttökustannuksiin, mukavuuteen, ympäristövaikutuksiin kuin talon arvoonkin.

Maalämpöpumpulla saavutetaan parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästöt. Se kytketään olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään lämmittäen talon sekä käyttöveden. Tontille porataan tyypillisesti yksi 100–200 metriä syvä energiakaivo. Kaivoon asennetaan lämmönkeruuputki, jossa kiertävä maalämpöneste kerää lämpöä maaperästä. Lisäetuna järjestelmä antaa mahdollisuuden hyödyntää energiakaivoa myös talon jäähdytykseen.

Kun hyödynnetään ilmaiseksi maaperään varastoitunutta energiaa optimaalisella tavalla, saadaan lämpöä ja käyttövettä varmasti ja edullisesti. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain maalämpöratkaisu.
 

Uuden sukupolven inverter-maalämpöpumppu

Erinomaisen käyttöveden tuoton ja kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta uudella Bosch Compress 7001i LWM maalämpöpumpulla saavutat suurimman mahdollisen säästön. Lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Lämpöpumpussa on täysin uusi, helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö. Sen säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Bosch Compress 7001i LWM:n muotoilun viimeistelee tyylikäs valkoinen lasipinta.

Uusi_Bosch_Compress

Fiksu valinta kaikkiin tilanteisiin

Bosch Compress 7001i LWM on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8kW, 3-12kW ja 4-15kW, joista löydät talosi tarpeisiin soveltuvan oikean kokoisen lämpöpumpun. Kun haluat vaihtaa vanhan lämpöpumppusi uuteen, olemassa olevat keruupiirit ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset tehokkaammat lämpöpumput vaativat. Boschin keruupiirin valvonta-automatiikka mahdollistaa maksimaaliset säästöt vanhasta keruupiiristä. Compress 7001i on siten loistava valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi.
 

Erinomainen käyttöveden tuotto

Compress 7001i:ssä on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja älykäs automatiikka, joka sovittaa käyttövedenlämmityksen käytön mukaan. Automatiikka havaitsee esimerkiksi kylpyammeen täytön ja sovittaa veden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: jopa 300l/40 °C/12l/min. Etäohjaus helpottaa elämää - Boschin EasyRemote-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi missä ikinä oletkin.

Bosch Compress 7001i LWM

  • Kolme teholuokkaa: 2-8, 3-12 ja 4-15kW.
  • SCOP 5,85 ja energialuokka A+++
  • Erittäin korkea menoveden lämpötila kompressorilla 65°C ja sähkövastuksella 71°C
  • Hiljainen käyntiääni
  • Keruupiirin valvonta - soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin
  • Värillinen kosketusnäyttö on helppo käyttää
  • Helppo asentaa ja kantaa asennuspaikalle - kompressorin ja varaajayksikön saa alle 10 minuutissa jaettua nopeasti kahteen osaan
  • Bosch EasyRemote -sovelluksella mahdollisuus valvoa ja ohjata laitetta etänä tabletilla tai matkapuhelimella

Ota asennukseen sertifioitu Lämpömestari

Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Tämä on vanha viisaus, joka pätee myös lämmityslaitteisiin. Tässä yhteydessä se tarkoittaa, että lämmityslaitteen tulee koostua laadukkaista tuotteista, mutta myös sitä, että itse järjestelmän asentaa ja ottaa käyttöön sertifioitu Bosch Lämpömestari.

Lämpömestareiden ansiosta voit olla varma, että kaikki menee oikein. Bosch myöntääkin kaikille Lämpömestareiden asentamille lämpöpumpuille 6 vuoden takuun ja lisäksi maalämpöpumpuille (6-17kW), ilma-vesilämpöpumpuille ja poistoilmalämpöpumpulle 10 vuoden kompressoritakuun. Näin voit tuntea olosi turvalliseksi. Käytettävissäsi on myös erillinen, valtakunnallinen huoltoketju, joka on aina valmiina auttamaan, mikäli jotain sattuu.

Lämpömestari_1920x1080

Haluan lisätietoa

Pohtiessasi oikeaa lämmitysratkaisua, ota yhteyttä Bosch lämpömestariin, saat ilmaisen laskelman juuri omaa taloasi varten.

 
Julkaistu
11.11.2019