Valvo kotisi lämmitystä missä ja milloin vain

NIBE Uplinkin avulla voit sujuvoittaa arkea ja lomaa valvomalla kotisi lämmitystä ja aurinkosähköjärjestelmää kätevästi etänä.

Helppokäyttöisellä NIBE Uplinkillä ohjataan kodin lämmitysjärjestelmän toimintaa tehokkaasti ja nopeasti. Toiminnon kautta kiinteistön lämmityksen tilan tarkistaminen onnistuu millä tahansa älylaitteella. Jos kodin lämmitysjärjestelmässä tapahtuu häiriöitä, järjestelmä lähettää välittömästi tiedon sähköpostiin, jolloin häiriön korjaamistoimet voi aloittaa heti.

NIBE Uplink

Kun käytössä on veloitukseton NIBE Uplinkin perustaso, laitteistosta ja sen nykytilasta saa nopean yleiskuvan sekä näkee lämpöpumpun historian kuukauden verran taaksepäin. Mahdollisesta toimintahäiriöstä saapuu ilmoitus sähköpostiin.

Jos haluaa ottaa käyttöönsä NIBE Uplinkin lisäominaisuuksia lämpöpumpun valvontaan, ne saa käyttöönsä pienellä lisämaksulla. Tällä sijoituksella lämpöpumppua voi ohjata ja valvoa sijainnista välittämättä. Lisäksi onnistuu esimerkiksi lämpökäyrän muuttaminen ja loma-aikojen asettaminen.

messubanneri_nibe

Tule tutustumaan NIBEn lämmitysratkaisuihin Kouvolan asuntomessuille

NIBE on mukana Kouvolan asuntomessuilla 12.7.—11.8.2019. NIBEn henkilökuntaa tapaat varmimmin messuviikonloppuisin kohteessa numero 14. Lisäksi messuilla on kohde, jossa on NIBEn poistoilmalämpöpumppu ja aurinkosähköratkaisu.

Nähdään messuilla – tervetuloa juttelemaan kodin lämmöstä!


Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
1.7.2019