WinNova & Solid House - vankkaa yhteistyötä Porissa

“No mikä jottei!”, oli Mari Hämäläisen vastaus kun WinNovan koulutuspäällikkö Heli Valkeapää soitti kysyäkseen tahtoisiko hän ottaa kaksi WinNovan opiskelijatyönä rakennettua taloa myydäkseen.

Ensimmäinen uudenkarheista kohteista on Mukulatielle Klasipruukiin rakennettu omakotitalo. Toinen kohde on puolestaan paritalo, joka seisoo Opiskelijanpolulla Viikinäisissä.

Solid House LKV:n Porin toimiston myyntipäällikkö Mari Hämäläinen sekä koulutuspäällikkö Heli Valkeapää WinNovan Porin toimipisteen rakentamisen sekä sähkö- ja tietotekniikan yksiköstä.Solid House LKV:n Porin toimiston myyntipäällikkö Mari Hämäläinen sekä koulutuspäällikkö Heli Valkeapää WinNovan Porin toimipisteen rakentamisen sekä sähkö- ja tietotekniikan yksiköstä.

Rakennushankkeita opiskelijatyönä

WinNovan opiskelijoiden rakennushankkeita on jatkuvasti käynnissä niin Porissa kuin Raumallakin ja rakennustyömaiden työt eroavat luonteeltaan oleellisesti massateollisuudesta – opiskelijatyönä rakennettujen talojen valmistuminen kestää yleensä noin kaksi ja puoli vuotta ellei pidempäänkin riippuen kohteiden laajuudesta sekä opiskelijoiden määrästä. Jokainen osa-alue suoritetaan huolellisesti yksi kerrallaan ja jokaisen työvaiheen jälkeen opettaja tarkistaa valmistuneen työn. Jos työnjälki ei ole riittävän hyvä, rakennettu osa-alue puretaan ja rakennetaan uudestaan.

“Harvoin alalla toimivilla yrityksillä on aikaa panostaa jokaiseen työvaiheeseen niin paljon ja perusteellisesti kuin kuin WinNovalla tai muilla rakennusalan ammatillista koulutusta järjestävillä oppilaitoksilla”, Valkeapää toteaa.
WinNovan rakennusprojekteissa kiinnitetään erityisen paljon huomiota yksityiskohtiin, koska tarkoitus on kouluttaa opiskelijoista rakennusalan ammattilaisia.

“Pyrimme aina tekemään kaiken oikeita tekniikoita ja materiaaleja käyttäen, jotta opiskelijat oppivat oikeanlaista rakentamista. Toki näin rakentaminen kestää hieman pidempään, mutta näin saavutetaan laadukas lopputulos”, Valkeapää kertoo.

WinNovalla on vastaavanlaisia rakennusprojekteja käynnissä säännöllisesti. Viime vuoden isoin hanke oli Porin asuntomessuille rakennettu talo.

WinNovan Tähden aurinkosähköjärjestelmä

Mukulatien omakotitalossa korkeat sisäkatot luovat kotiin avaruutta.Mukulatien omakotitalossa korkeat sisäkatot luovat kotiin avaruutta.

Yhdessä suunta eteenpäin

Opiskelijatyönä rakennettujen kohteiden myynnissä on käytetty vuosien varrella useampaakin eri kiinteistönvälitysfirmaa. “Viidakkorummun” ja kartoitustyön perusteella Mukulatien ja Opiskelijanpolun kohteiden välitysfirmaksi valikoitui Solid House ja Mari Hämäläinen.

“Kuulostelimme, millä välitystoimistolla on hyvä pöhinä ja useammastakin eri suunnasta vinkattiin Solid Housen ja Mari Hämäläisen suuntaan,” Valkeapää sanoo.

WinNovan kohteet on otettu ilolla vastaan Solid House Oy LKV:n Porin toimistolla.

“Vastaavanlaisia projektikohteita tulee harvoin tarjolle, joten olen todella innoissani yhteistyöstä WinNovan kanssa! Kaikki on sujunut oikein luonnikkaasti ja toivon, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa”, Hämäläinen sanoo.

Molemmat talot ovat laadukkaita ja moderneja, kauniita ja selkeälinjaisia, muuttovalmiita koteja.
“Nämä Winnovan talot ovat ihanteellisia välitettäväksi – kauniit uudiskohteet, stailaajamme huolella toteuttama sisustus ja ammattikuvaajan laadukkaat kuvat tukevat kaikki toisiaan erinomaisesti. Oikea win-win tilanne!”, Hämäläinen sanoo.

Opiskelijapolun paritalossa on paljon ilmavuutta ja avaraa tilaa. Luonnonvaloa riittää ympäri vuoden.Opiskelijapolun paritalossa on paljon ilmavuutta ja avaraa tilaa. Luonnonvaloa riittää ympäri vuoden.

Tutustu kohteisiin lisää näistä linkeistä:

Mukulatie

Opiskelijanpolku 2A

Opiskelijanpolku 2B

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella organisaation keskeinen ydintehtävä.

Solid House Oy LKV on toiminut alalla jo vuodesta 2012 vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa sekä Satakunnassa. Toimistot sijaitsevat Porin lisäksi Turussa, Salossa ja Helsingissä.

Tutustu lisää WinNovaan täällä https://www.winnova.fi/ Ja Solid House Oy LKV:hen täällä https://www.solidhouse.fi

Solid House on uudenajan raikas ja sympaattinen brändi kiinteistönvälitysalalla.

Hyvinvoivat välittäjät tuottavat ylivertaista palvelua asiakkailleen. Haluamme tarjota parhaan toimintaympäristön kiinteistönvälittäjille. Solid Housessa suurin osa välittäjistä toimii osakkuusmallilla, joka antaa välittäjille valtaa sekä vastuuta päättää yksittäisen asunnon myynti- ja markkinointikeinoista. Osakkuusmalli takaa, että saat varmasti motivoituneen ja innostuneen välittäjän myymään kotisi. Meillä välittäjiä kannustetaan uusiin ideoihin ja toimintatapoihin. Näin syntyy jatkuvasti uusia innovaatioita alalle.

Uskomme, että ostaja haluaa nähdä myytävässä kohteessa tulevan unelmakotinsa. Ei siis ole yhdentekevää miten asuntoasi markkinoidaan. On ratkaisevaa miten asunto on laitettu myyntikuntoon ja miten sitä markkinoidaan. Meillä Solid Housessa on erinomainen tiimi ja tukiverkosto takanamme. Mediatiimin graafikot, stailaajat, ammattivalokuvaajat ja kirjoittajat toteuttavat yhdessä välittäjien kanssa myynti- ja markkinointimenetelmiä. Hallintotiimi avustaa ja tukee asiakirjojen ja juridisten seikkojen selvittämisessä.

Solid House Oy LKV yrityksenä on toiminut alalla jo vuodesta 2012, vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Meitä on yli 40 henkilöä ja toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingissä, Turussa, Salossa ja Porissa.

Rakastamme asuntoja ja asuntokauppaa - kiinteistönvälitys on meille elämäntapa!

Yhteistyöprojekti Winnovan kanssa

Rakentaja.fi teki useamman vuoden yhteistyötä WinNovan ja muiden oppilaitosten kanssa mm. jakaen oppimateriaalia.

Rakentaja.fi seurasi WinNovan rakennusalan oppilaiden talonrakennusprojekteja sekä välillä piipahdettiin opistolle tutkailemaan, mitä siellä tapahtui.

WinNova rakentaa

 
Julkaistu
11.2.2019