Kaunein keittiöäänestys 2019 on ratkennut

Rakentaja.fin järjestämä Keittiöäänestys järjestettiin tämän vuoden tammikuussa. Äänestyksessä esiteltiin kahdeksan erilaista keitiömallia. Äänestykseen osallsitui 3 192 äänestäjää.

Kolmen kärkeen ylsivät kaunis ja ajaton Fasett 735 äänellä, tunnelmallinen ja viihtyisä Bistro 436 äänellä sekä tyylikäs ja moderni Festa 453 äänellä.

1. sija - Epoq-keittiöt, Fasett

Kaunis ja ajaton Fasett. Tammiset työtasot, vanhanaikaiset vetimet ovissa ja laatikoissa, profiloidut listat ja vitriinikaapit tekevät tyylistä todella rustiikkisen ja perinteisen.Kaunis ja ajaton Fasett. Tammiset työtasot, vanhanaikaiset vetimet ovissa ja laatikoissa, profiloidut listat ja vitriinikaapit tekevät tyylistä todella rustiikkisen ja perinteisen.

2. sija - A la Carte-keittiöt, Bistro

Tunnelmallinen ja viihtyisä Bistro. Avohyllyjä, lasiovia, valtava ruokakomero, mustat metalliprofiili seinä- ja kattohyllyköt, tumma ovimalli, limittäin ladotut valkoiset kaakelit ja kuparin sävyt - runsautta täydellisessä sopusoinnussa.Tunnelmallinen ja viihtyisä Bistro. Avohyllyjä, lasiovia, valtava ruokakomero, mustat metalliprofiili seinä- ja kattohyllyköt, tumma ovimalli, limittäin ladotut valkoiset kaakelit ja kuparin sävyt - runsautta täydellisessä sopusoinnussa.

3. sija - A la Carte-keittiöt, Festa

Tyylikäs ja moderni Festa. Puhdaslinjainen ja ajaton keittiö, jossa on paljon työskentely- ja säilytystilaa. Kodinkoneet on integroitu kalusteovien taakse, mikä tekee keittiöstä todella linjakkaan.Tyylikäs ja moderni Festa. Puhdaslinjainen ja ajaton keittiö, jossa on paljon työskentely- ja säilytystilaa. Kodinkoneet on integroitu kalusteovien taakse, mikä tekee keittiöstä todella linjakkaan.

Muut äänestykseen osallistuneet satunnaisessa järjestyksessä:

A la Carte-keittiöt, UrbanA la Carte-keittiöt, Urban
Epoq-keittiöt, TrendEpoq-keittiöt, Trend
Petra-keittiöt, FridaPetra-keittiöt, Frida
Epoq-keittiöt, AllmoEpoq-keittiöt, Allmo
Petra-keittiöt, WillaPetra-keittiöt, Willa

Palkinnon voittaja on arvottu

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin Tulikiven Cooking-tuotesarjan vuolukiviastioita.

Voittaja: Pirjo Makkonen, Kotka

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


 
Julkaistu
4.2.2019