WC-istuimien uusi standardi

IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.

thumbnail5VQ9YPXD

Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka lialle ja bakteereille. IDO Glow Rimfree® on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois. Tämä merkitsee helpompaa puhdistettavuutta ja korkeampaa hygieniaa wc-tiloissa.

Lisäksi IDO Glow wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla vettä aiempiin malleihin verrattuna. Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto helpottavat arjen askareita.

image_3_560x215FI

IDO Rimfree -wc:n edut:

  • Rimfree® wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, jossa lika ja bakteerit voivat piileksiä
  • Smart -lasite ja täysin sileä pinta helpottavat wc:n siivousta
  • Vettä säästävä huuhtelu, 4 ja 2 litraa
  • Vähemmän tarvetta puhdistusaineille, parempi ympäristölle
  • WC-istuinkansi helposti irrotettavalla Quick Release -toiminnolla
  • Soft Close -kansi laskeutuu kevyesti, eikä kolahda
  • Kätevästi raikas - sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto!
  • Fresh WC -raikastintuoksuina Ocean ja Lime
  • Valmistettu Suomessa

Tutustu Rimfree wc:hen
thumbnailU9N6V4QT

Uudista WC:si

IDOn helposti puhdistettavat Rimfree® -wc-istuimet sisältävät monia etuja. Mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan. Voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen, sekä vaihtoehtoisesti modernin-, sulavalinjaisen-, pyöreän tai kulmikkaan mallin.

Mallistoissa on valinnan varaa: kaikki IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree® -malleja ja lisäksi huuhtelukaulukseton ratkaisu löytyy myös IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista. Lue lisää Suomessa valmistetusta IDO Glow -mallistosta täältä: www.ido.fi/glow

Ammattilaisen avuksi

IDO-tietopankistaa löydät kootusti asennusohjeet, hoito-ohjeet, tekniset tuotekortit, räjäytyskuvat sekä sertifikaatit kätevän hakutoiminnon avulla.

TIETOPANKKIIN PÄÄSET TÄSTÄ

3D-objektit ja CAD-tiedostot löydät 3D-objektikirjastosta. DoP-dokumentit (Declaration of Performance = Suoritustasoilmoitus) löydät DoP-kirjastosta

3D-OBJEKTIKIRJASTOON TÄSTÄ

DoP-DOKUMENTTIKIRJASTOON TÄSTÄ


glow_ammattilaiset
 
Päivitetty
14.10.2019