• Etusivu
  • Remontti

WC-istuimien uusi standardi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 16.05.2023
20192_56156.jpg

IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.

Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka lialle ja bakteereille. IDO Glow Rimfree® on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois. Tämä merkitsee helpompaa puhdistettavuutta ja korkeampaa hygieniaa wc-tiloissa.

Lisäksi IDO Glow wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla vettä aiempiin malleihin verrattuna. Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto helpottavat arjen askareita.

20192_56140.jpg
Info

Info

IDO Rimfree -wc:n edut:

  • Rimfree® wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, jossa lika ja bakteerit voivat piileksiä
  • Smart -lasite ja täysin sileä pinta helpottavat wc:n siivousta
  • Vettä säästävä huuhtelu, 4 ja 2 litraa
  • Vähemmän tarvetta puhdistusaineille, parempi ympäristölle
  • WC-istuinkansi helposti irrotettavalla Quick Release -toiminnolla
  • Soft Close -kansi laskeutuu kevyesti, eikä kolahda
  • Kätevästi raikas - sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto!
  • Fresh WC -raikastintuoksuina Ocean ja Lime
  • Valmistettu Suomessa

Tutustu Rimfree wc:hen
20192_56157.jpg

Uudista WC:si

IDOn helposti puhdistettavat Rimfree® -wc-istuimet sisältävät monia etuja. Mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan. Voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen, sekä vaihtoehtoisesti modernin-, sulavalinjaisen-, pyöreän tai kulmikkaan mallin.

Mallistoissa on valinnan varaa: kaikki IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree® -malleja ja lisäksi huuhtelukaulukseton ratkaisu löytyy myös IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista. Lue lisää Suomessa valmistetusta IDO Glow -mallistosta täältä: www.ido.fi/glow

Info

Info

Ammattilaisen avuksi

IDO-tietopankistaa löydät kootusti asennusohjeet, hoito-ohjeet, tekniset tuotekortit, räjäytyskuvat sekä sertifikaatit kätevän hakutoiminnon avulla.

3D-objektit ja CAD-tiedostot löydät 3D-objektikirjastosta.

20194_57142.jpg
Geberit Oy
Remontti
kylpyhuone
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit / IDO
IDO Seven D:
Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.
20214_69878.jpg
Olisiko aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
Miltä kotisi näyttääkään kevätauringon valossa? Tuntuvatko pinnat kolhiintuneilta vai onko vain aika ajanut niiden ohitse? Tekivätkö talven paukkupakkaset kodistasi kylmän? Kiuaskaan ei enää lämmitä saunaa kuten ennen.Olisiko siis aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
20199_59892.jpg
Miten vältät huonon led-valaistuksen?
Led-valaisimet ovat energiatehokkaita ja hyviä kotien ja toimistojen sekä muiden tilojen valaisijoita. Tehokkuushuumassa ja ledien hintoja vertaillessa saattaa tulla tehneeksi virhehankinnan, jos muutamat perusasiat eivät ole tiedossa.Tässä 10 kohdan lista, jonka avulla saat vältettyä huonot valinnat led-valaistuksen ostamisessa.
20216_70914.jpg
Vihdoin yhtenevä sisäovimallisto sekä sarana- että liukuoville
Liune tunnetaan ominaisuuksiltaan korkeatasoisista seinän sisään liukuvista väliovista, jotka eristävät ääntä, jättävät seinätilan vapaaksi ja vapauttavat kodin neliöitä merkittävästi kääntyvään oveen verrattuna.Joissakin talon rakenteissa seinän sisään liukuvaa ratkaisua ei kuitenkaan ole mahdollista toteuttaa, ja yleisön pyynnöstä Liune on luonut Space -saranaovimalliston. Näin kodin kaikki ovipinnat saadaan noudattamaan yhtenäistä, tyylikästä ilmettä. Nyt vihdoin kaikki sisäovet Liune tyyliin!Aivan kuten liukuovetkin, myös Liunen saranaovet valmistetaan alusta loppuun kotimaisena laatutyönä ja niistä on tehty EPD-ympäristöseloste, joka esittää luotettavasti olennaiset ja vertailukelpoiset tiedot valmistetun tuotteen ympäristövaikutuksista.Kotimainen tuotanto takaa sen, että kaikki tuotteet valmistetaan laadulla ja toimitetaan luotettavasti. Liunen ovien ja elementtirunkojen toimitusnopeus ja asennuksen helppous saavat täydet pisteet rakennusalan ammattilaisilta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton