Haluaisitko aloittaa terassikauden tänä vuonna aikaisemmin?

Odottaako terassisi parhaillaan lumikerroksen alla seuraavaa kesää ja terassikelejä?

Päivät ovat aina vain pidempiä ja valoisampia. Aurinkokin näyttäytyy tuoden kevään tuntua. Näistä kevään ensimmäisistä auringonsäteistä nauttiminen onnistuu parhaiten lasitetun terassin tai parvekkeen suojissa. Älä siis tyydy nauttimaan kevään tulosta sisätiloista käsin, vaan ota varaslähtö terassikauteen ja lasita terassisi jo talvella.
lumon-talvi2019-9-1920x1080

Ota kevät vastaan lasitetulla terassilla

Kevät saapuu lasitetulle terassille paljon aiemmin. Lasituksen ansiosta terassia voi hyödyntää monin eri tavoin, vaikka ulkona vielä pakastaisi ja lumi peittäisi maan. Terassikalusteet voi siirtää lasitetulle terassille samantien, eikä niille tarvitse enää kesän jälkeen muuta säilytyspaikkaa löytääkään. Innokkaat viherpeukalot pääsevät lasitetulla terassilla istutuspuuhiin hyvissä ajoin ja terassin voi sisustaa viihtyisäksi saunan jälkeiselle vilvoittelulle tai kahvitteluhetkiin perheen ja ystävien kanssa. Lasituksen suojassa sade tai tuuli ei haittaa. Voit nauttia terassielämästä myös kesällä ja syksyllä Suomen vaihtelevista sääolosuhteista murehtimatta.

lumon-kevat-ympyra-477x468

Mikä parasta, voit toteuttaa tuon kaiken, vaikka elämmekin vielä talvea. Terassilasituksen asentaminen onnistuu kovemmillakin pakkasilla. Terassi kannattaakin lasittaa talvella tai kevättalvella. Pääset nauttimaan valmiista terassista, kun muut vasta alkavat suunnitella omaansa. Terassilasituksen asentaminen talvella ei ole sen hankalampaa kuin kesälläkään. Myöskään asennuksen ajallisessa kestossa ei juurikan ole ero talven ja kesän välillä. Lasi kestää käsittelyä normaalisti, mikäli pakkanen ei kiristy alle -30 asteen.

Talvella voidaan rakentaa myös kokonaan uusi terassi perustuksista lasitukseen. Paalut menevät aina routarajaa syvemmälle, jolloin rakenteista tulee yhtä kestävät kuin kesällä rakennetussa terassissa.

lumon-talviasennus-1188x1442

Ota suuri harppaus kohti kevättä ja ryhdy suunnitteluun.
Voit ottaa myös Lumonin ammattilaisen avuksesi.


Lataa terassilasien talviasennus -opas Hae vinkkejä suunnitteluun

Ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, syntymäpäivät, kesäjuhlat, juhannus... Mitä, jos sittenkin sataa?

lumon-juhlat-2019-1920x1080

Terassista tai parvekkeesta saa hyvin lisätilaa kotijuhlien järjestämiseen. Lasitetulla terassilla edes vesisade ei kastele juhlamieltä, vaan takaa onnistuneet juhlat säässä kuin säässä. Juhlien ruoka- ja juomatarjoilut voi kattaa huoletta terassilasituksen suojaan. Tuuli ei sotke juhlakattausta tai kuljeta roskia tarjoiluihin. Mikäli keväällä tai kesällä on juhlat tulossa, lasituksen aika on nyt. Näin varmistat, että pahimman sesongin koittaessa et joudu odottamaan asennustöiden alkua.

Lasita terassi talvella - ETUSI NYT

Yli 2000 € lasituksesta Lumon-auringonsuojaverhot -50%

Kampanja voimassa 29.2.2020 saakka.


Tutustu ajankohtaiseen kampanjaetuun


Näin lasiterassin asennus sujuu talvella, katso video

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Julkaistu
4.2.2019