Hirsikoti, joka on pandamaisen sympaattinen

Kukapa suomalainen ei tietäisi Ähtärissä asuvia veikeitä pandoja, Lumia ja Pyryä. Lumin ja Pyryn huippusuosituista malleista on nyt luotu aivan omat mallistot. Erilaisista tehokkaista kokovaihtoehdoista löytyy ratkaisut sekä pienemmälle että suuremmalle perheelle.

750 Lumi_ulkokuva_hinta_photoshop-tiedosto

Nämä Lumi- ja Pyry-talojen erikokoiset talomallit on suunniteltu käytännöllisyyttä sekä arjen toimivuutta ajatellen, hyödyntäen samalla ominaisuuksia, joita hirsi materiaalina tarjoaa. Malliston kotien joukosta löytyvät ratkaisut soveltuvat useille erikokoisille sekä -muotoisille tonteille. Lumi- ja Pyry-mallistojen koteja on myös mahdollista muokata toiveidesi sekä tarpeidesi mukaan. Tässä avuksesi astuu Honka-myyjä.
 

Voit osallistua Hongan facebook-sivuilla äänestykseen ja päästä katsomaan sydämet valloittaneita Lumia ja Pyryä.
Anna siis äänesi suosikkimallillesi, voita lippuja Ähtäriin ja käy katsomassa pandoja!
Tästä äänestykseen>>

Moderni ja selkeälinjainen Pyry

Pyry soveltuu tyylillisesti niin kaupunkimaisemaan kuin myös luonnonkin keskelle. Moderni sekä pelkistetty malli luottaa selkeisiin linjoihin. Avara sekä käytännöllinen L-muotoinen pohjaratkaisu useine makuuhuoneineen takaa kodin soveltumisen myös isommalle väelle.
Pyryä on saatavilla nyt 120 - 151 m² suuruisena.

Kurkista pohjaratkaisut!

750 pyry 2 julkisivu pyryllä
750 pyry 3 olohuone

Sympaattinen hirsikoti Lumi

Tämä Lumi-pandan mukaan nimetty koti on sympaattinen siinä missä kaimansakin. Käytännöllisen kaunis hirsitalo on tehokas ja sen kompakti pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden moneen. Koti soveltuu niin pienen perheen kuin kahden aikuisenkin kodiksi keskelle kaupunkia tai vihreää luontoa.
Lumia on saatavilla nyt 112,5 – 160 m² suuruisena.
Lumi on saatavana sekä klassisella ulkoasulla, johon kuuluvat leveämmät ikkuna- ja nurkkalaudat että modernilla nollanurkkaratkaisulla.

Kurkista pohjaratkaisut!

750 lumi julkisivu
750 lumi 2 sisä

Tutustu 30.4.2019 asti voimassa olevaan hinnastoon (kaupat 30.4. mennessä) sekä lataa tai tilaa uusi Kotikirja kuvasto!

Hinnastoon! Kotikirja kuvasto


Tiesitkö Honka Rakentamispalvelusta?

Oman kodin rakentaminen sujuu huolettomasti ja luotettavasti Honka Rakentamispalvelun avulla. Valmis omakotitalo on tällöin alusta loppuun Honka-laatutuote, johon olet varmasti tyytyväinen.
Hirsitaloammattilaiset ovat koulutettuja osaajia, jotka vastaavat vuosittain satojen hirsirakenteisten talojen rakennustyömaista eri puolilla Suomea.

Rakentamispalvelu koostuu useista palveluvaihtoehdoista, joista voit valita itsellesi sopivimman.
Vaihtoehdot löydät täältä!

Huoletonta rakentamista.Huoletonta rakentamista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
28.1.2019