• Etusivu
  • Talo

Hirsikoti, joka on pandamaisen sympaattinen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 28.01.2019
20191_56019.jpg

Kukapa suomalainen ei tietäisi Ähtärissä asuvia veikeitä pandoja, Lumia ja Pyryä. Lumin ja Pyryn huippusuosituista malleista on nyt luotu aivan omat mallistot. Erilaisista tehokkaista kokovaihtoehdoista löytyy ratkaisut sekä pienemmälle että suuremmalle perheelle.

Nämä Lumi- ja Pyry-talojen erikokoiset talomallit on suunniteltu käytännöllisyyttä sekä arjen toimivuutta ajatellen, hyödyntäen samalla ominaisuuksia, joita hirsi materiaalina tarjoaa. Malliston kotien joukosta löytyvät ratkaisut soveltuvat useille erikokoisille sekä -muotoisille tonteille. Lumi- ja Pyry-mallistojen koteja on myös mahdollista muokata toiveidesi sekä tarpeidesi mukaan. Tässä avuksesi astuu Honka-myyjä.

Voit osallistua Hongan facebook-sivuilla äänestykseen ja päästä katsomaan sydämet valloittaneita Lumia ja Pyryä.
Anna siis äänesi suosikkimallillesi, voita lippuja Ähtäriin ja käy katsomassa pandoja!
Tästä äänestykseen>>

Moderni ja selkeälinjainen Pyry

Pyry soveltuu tyylillisesti niin kaupunkimaisemaan kuin myös luonnonkin keskelle. Moderni sekä pelkistetty malli luottaa selkeisiin linjoihin. Avara sekä käytännöllinen L-muotoinen pohjaratkaisu useine makuuhuoneineen takaa kodin soveltumisen myös isommalle väelle.
Pyryä on saatavilla nyt 120 - 151 m² suuruisena.

Kurkista pohjaratkaisut!

20191_56012.jpg
20191_56013.jpg

Sympaattinen hirsikoti Lumi

Tämä Lumi-pandan mukaan nimetty koti on sympaattinen siinä missä kaimansakin. Käytännöllisen kaunis hirsitalo on tehokas ja sen kompakti pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden moneen. Koti soveltuu niin pienen perheen kuin kahden aikuisenkin kodiksi keskelle kaupunkia tai vihreää luontoa.
Lumia on saatavilla nyt 112,5 – 160 m² suuruisena.
Lumi on saatavana sekä klassisella ulkoasulla, johon kuuluvat leveämmät ikkuna- ja nurkkalaudat että modernilla nollanurkkaratkaisulla.

Kurkista pohjaratkaisut!

20191_56014.jpg
20191_56015.jpg
Info

Info

Tutustu 30.4.2019 asti voimassa olevaan hinnastoon (kaupat 30.4. mennessä) sekä lataa tai tilaa uusi Kotikirja kuvasto!

Tiesitkö Honka Rakentamispalvelusta?

Oman kodin rakentaminen sujuu huolettomasti ja luotettavasti Honka Rakentamispalvelun avulla. Valmis omakotitalo on tällöin alusta loppuun Honka-laatutuote, johon olet varmasti tyytyväinen.
Hirsitaloammattilaiset ovat koulutettuja osaajia, jotka vastaavat vuosittain satojen hirsirakenteisten talojen rakennustyömaista eri puolilla Suomea.

Huoletonta rakentamista.
Huoletonta rakentamista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20113_24708.jpg
Valokate -
Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelleFastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti. Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.
200710_6906.jpg
Selkeästi hinnoiteltu ValmisKastelli
Kastelli-talot Oy on tuonut markkinoille muuttovalmiin ValmisKastellin. Mallistoon kuuluu 12 talomallia, jotka rakennetaan teollisesti esivalmistetuista osista paikan päällä. Asiakas saa huolella tehdyn energiatehokkaan talon, joka täyttää tiukat laatuvaatimukset.
20115_25991.jpg
Palahuopakattoon on tullut reikä, miten paikata?
Kysymys:Kyseessä on palahuopakatto, jossa tehty lumitöitä ja saatu reikiä kattoon. Näitä on yritetty paikata liimaamalla uusia palahuopia vuotokohtien päälle (paikkauksia on tehty kahteen kertaan, koska vuoto ei ole loppunut ). Paikkaus ei ole pitänyt ja nyt on aluslaudoitusta vaihdettava n. 1 neliön alalta, keskeltä lapetta. Miten pitää uusi palahuopa laittaa korjattuun kohtaan?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton