Helpoin tie toiveidesi kotiin

Haluatko Muuttovalmiin kodin vai rakennatko talopaketin mielummin itse? Ainoakodin ammattilaisten suunnittelema mallisto on täynnä fiksuja, toimivia koteja, joissa arki sujuu. Tarvittaessa pohjamalleihin voidaan tehdä myös muutoksia: kääntää pohja kokonaan tai osittain peilikuvaksi, suurentaa saunaa tai muuttaa keittiön muotoa – sekä paljon muuta. Valitse lopuksi toimitusaste ja unelmasi toteutus voi alkaa!

3 askelta uuteen kotiin:

1. Valitse pohjamalli

Ainoakodin ammattilaiset ovat suunnitelleet malliston täynnä fiksuja, arkeen sopivia tilaratkaisuja. Valitsi pohja, joka vastaa parhaiten perheesi tarpeisiin.

Talomallien lähtökohtana ovat järkevät pohjaratkaisut. Montako makuuhuonetta perheesi tarvitsee? Mitä rajoituksia tontti talolle asettaa? Minkälainen keittiö sopii sinun perheesi tarpeisiin?

Katso koko mallisto

Ainoa Ajatus 161AAinoa Ajatus 161A

2. Valitse muutokset

Kun pohjamalli on valittu, siihen voidaan vielä tehdä tarvittavia muutoksia. Pohja voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, keittiöön voidaan lisätä käytännöllinen keittiösaareke ja huoneiden kokoa ja sijaintia voidaan tarvittaessa muuttaa. Pienilläkin muutoksilla talon pohjamalli saadaan vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi.

Katso, kuinka Ainoakodin talopakettia voidaan muokata

Keittiöön voidaan lisätä käytännöllinen keittiösaareke.Keittiöön voidaan lisätä käytännöllinen keittiösaareke.

3. Valitse toimitusaste

Ota kotisi avaimet käteen -toimituksena tai viimeistele itse pinnat ja sisustus. Tai jätä vaikka kaikki maatöistä alkaen ammattilaisten huoleksi. Ainoakoti tarjoaa uudelle kodillesi kolme eri valmiusastetta, joista valita:


1. Muuttovalmis tai MuuttovalmisPLUS (sis. maarakennustyöt)

Huolehdimme rakentamisen ja projektihallinnan aina perustusten valamisesta muuttopäivään saakka. Helpommaksi ei talon rakentaminen voi tulla.

MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki tontillasi tarvittavat maarakennustyöt: perusteellinen pohjatutkimus, perustamistapalausunto, rakennesuunnittelu, maarakennustöiden toteutus sovitusti sekä tontin viimeistely tarvittaessa pihatöineen.

2. Sisustusvalmis talo

Rakennamme sisätilat huolellisesti betoni- ja levypinnoille asti. Sinulle jää vain viimeistely – tapetointi, laatoitus ja muut mukavat sisustustyöt.

3. Talopaketti omatoimirakentajalle

Rakenna kotisi alusta alkaen itse tai hyödynnä kattavaa alihankkijaverkostoamme. Valitse mitä teet itse ja mitä jätät ammattilaisille.

Lue lisää valmiusasteista

MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki maarakennuspalvelut kiinteään tarjoushintaan samalta vastuulliselta toimijalta – helposti ja luotettavasti.MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki maarakennuspalvelut kiinteään tarjoushintaan samalta vastuulliselta toimijalta – helposti ja luotettavasti.

Kuinka saat oman Ainoakodin?

Ainoakodin Talomyyjä opastaa sinua sopivan mallin valinnassa ja kertoo mielellään lisää järkevistä ratkaisuista ja tilajaoista sekä auttaa sinua tekemään kustannustehokkaita, fiksuja valintoja. Jätä yhteydenottopyyntö Ainoakodin talomyyjälle alla olevalla lomakkeella ja suunnittelu voi alkaa!


 
Päivitetty
4.3.2019