Hirsitalouutuus Kontio Sky House™

Kontio julkisti uuden hirsitalomalliston tammikuussa 2019. Kyseessä on hätkähdyttävä ja yllätyksellinen uutuus nimeltä Sky House. Talo, jossa tunnelma kohoaa taivaisiin. Kirjaimellisesti.

750 530 Kontio+Sky+House+talo+100A

Talo täynnä yllätyksellisiä yksityiskohtia

Sky Housen mahtipontinen tunnelma ja radikaali muoto ovat uudenlaisen ajattelutavan lopputulos. Talo on arkkitehtonisesti vaikuttava sekä sisältä että ulkoa. Sky House on riisuttu kaikesta, mikä voi olla maiseman tiellä. Isot, korkeuksiin kohoavat ikkunapinnat tarjoavat vapaan näkymän talosta ulos ja yhdistävät sisä- ja ulkotilat yhdeksi jatkumoksi. Sky Housen suunnittelussa on kuitenkin huomioitu yksityisyys kaupunkien pienillä tonteilla, joissa naapurit voivat olla hyvinkin lähellä.

Talon dramaattinen ilme syntyy uudenlaisen Sky-kattoristikon™ ansiosta, jolloin talon sisätiloissa ei tarvita palkkeja tai kannattavia sisäseiniä. Poikkeuksellinen kattorakenne mahdollistaa myös pohjaratkaisun vapaan muuntelun. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat viimeistelevät talon modernin ja hienostuneen ilmeen. Kaikissa Sky House talomalleissa on vakiona leijuva sisäkatto ja minimaaliset listoitukset. Talon sisäinen tekniikka on piilossa katseilta.

Sky House™ -talo 85A 3D-räystäällä.Sky House™ -talo 85A 3D-räystäällä.

Tyylikkyyttä ja säästöä

Terassin käyttö on viety uusiin ulottuvuuksiin – sen lähtökohtana on indoor-outdoor living tyyppinen ajattelutapa, joka jatkaa oleskelutiloja ulos häivyttäen sisä- ja ulkotilojen rajat. Lippa mahdollistaa erilaiset terassiratkaisut ja materiaalien käytön. Sky-kattoristikon™ ansiosta lippa ei tarvitse kannattavia pilareita ja vaatii näin ollen vähemmän perustustöitä ja lisää kustannussäästöä.

Sky House muotoutuu juuri sinulle sopivaksi

Terassi muotoutuu täysin vapaasti tonttisi ja tyylisi mukaan ja voit toteuttaa sen halutessasi useassa eri tasossa. Sky House on suunniteltu silmälläpitäen sekä ekologisia, että taloudellisia näkökulmia: pitkän lipan ansiosta talo ei kuumene kesällä liikaa, mutta talvella matalalta paistava aurinko pääsee lämmittämään.

Kontio SmartLog™ vakiona

Kaikki Sky House -mallit toteutetaan aina markkinoiden edistyksellisimmällä painumattomalla hirrellä, Kontio SmartLogilla™, joka mahdollistaa pelkistetyn tyylin ja eri materiaalien vapaan yhdistelyn.

Sky House™ nostaa tunnelman taivaisiin. Oleskelutilojen korkea tila ja lähes neljän metrin korkeuteen nousevat ikkunat johdattavat katseen sisältä ulos taivaalle luoden taloon upean tilantunnun.Sky House™ nostaa tunnelman taivaisiin. Oleskelutilojen korkea tila ja lähes neljän metrin korkeuteen nousevat ikkunat johdattavat katseen sisältä ulos taivaalle luoden taloon upean tilantunnun.

Lue lisää ja koe tilantuntu: kontio.fi/skyhouse

Kiinnostuitko? - Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
23.1.2019