Remontoi kotia, rakenna elämää!

Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa esittelevät yleisölle rakennusalan yrityksiä ja osaamista 8.-10.2. Näytteilleasettajia on tapahtumassa noin 250, ja tapahtuma onkin lounaisen Suomen alan suurin messutapahtuma. Esillä on mm. lukuisia kauden uutuustuotteita, lue lisää.

rakenna_ja_sisusta19_FB_eventkuva

Inspiroidu Messutalossa

Tänä vuonna tapahtuman erikoisuutena on 150 m² Messutalo. Messutaloon rakentuu aidot kodin tilat, kuten kylpyhuone, keittiö ja olohuone. Talossa on myös julkisivulautaa ja mm. lehtikuusesta rakennettu terassi. Messutalon terassilla on koko tapahtuman ajan mielenkiintoista ohjelmaa; luvassa on mm. kotoilua ja arjen onnellisuutta. Inspiroivassa kokonaisuudessa yhteistyökumppaneiden uutuustuotteet ja sisustuksen trendit ovat esillä aidossa, kodinomaisessa ympäristössä.

Messuohjelma
Messutalon moodboard

Luontoteemat sisustuksessa myös workshopin aiheena

Luontoaiheita on messuilla esillä myös workshopissa. Luonto inspiroi sisustamaan -workshop järjestään messutalon työhuoneessa perjantaina. Työpajan vetävät visualisti ja valokuvaaja Hanna Leino ja floristi Annina Jaala-Myllyoja, Flör Kukka ja Puutarha. Sisustusyrittäjä Kati Laituri kertoo yleisölle Sisustuksen trendeistä lauantaina.

Perinnerakentamiseen saa neuvoja messuilta mm. tietoiskujen muodossa, Turun Museokeskus kertoo aiheesta Vanhojen rakennusten kulttuurihistorialliset arvot ja niiden vaaliminen sekä suojelukohteiden remontoinnista. Martin Aitan JP Virtanen puhuu messuilla sunnuntaina vanhojen tavaroiden suosiosta ja käytöstä nykysisustuksessa.

Messutalon terassilla myös valmistetaan ruokaa. Lauantaina 9.2. kokki ja bloggaaja Alexander Trivedi valmistaa kaasugrillissä pitsaa ja kertoo muun muassa miten tehdä oivallusruokaa.

Parhaat neuvot alan asiantuntijoilta

PRKK ry (Perusrakentamisen ja Korjaamisen Kehittämiskeskus ry) järjestää messuilla ennakkoilmoittautuneille remontti- ja rakentajakoulua.

Ilmoittaudu koulutuksiin ennakkoon tästä:

Rakentajakoulu Remonttikoulu

Kiinteistöliiton ja ARAn neuvontapisteet palvelevat kerrostaloasujia ja mm. isännöitsijöitä perjantaina ja lauantaina. Kaikki osastoilla tapahtuva neuvonta on maksutonta. Tapahtumassa ensiesitellään yleisölle myös Naantalin Asuntomessuja 2022.

Näytteilleasettajat messuilla


Tervetuloa rakentamaan unelmakotia
Rakenna & Sisusta -messuille!

Messujen aukioloajat

Perjantai klo 10-18
Lauantai klo 10-18
Sunnuntai klo 10-17

Pääsyliput

Aikuiset 16 € *
Monipäivälippu 20 €
Lapsi (7-15v.) 5 € *
Perhe 34 €
(2 aikuista ja lapset 7-15v.)
Eläkeläiset 13 € *
Opiskelijat 13 € *
Ryhmät 10 €
(min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
Paikoitus 6 €
 

OSTA LIPUT EDULLISEMMIN ENNAKKOON

*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta, kun ostat sen viimeistään 7.2.2019. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja. 


 
Julkaistu
4.2.2019