Ekologinen vaihtoehto hirsirakentamiselle

Kaikkiin Kastellin talomalleihin on nyt valittavissa myös luonnollinen puukuitueriste. Kastelli Green™ on aito, ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on luonnonmukaista puuta; sen lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Lisäksi ilmansulku on muovin sijaan höyryä läpäisevä. Talon rakenne on siten hengittävä.

Tilaa Kastelli-taloesite

Puukuitu sitoo ja luovuttaa kosteuttasekä poistaa ylimääräisen kosteuden.Puukuitu sitoo ja luovuttaa kosteuttasekä poistaa ylimääräisen kosteuden.

Luonnollinen huoneilman kosteus ympäri vuoden

Asumisviihtyvyydessä yksi tärkeä tekijä on luonnollisella tasolla pysyvä huoneilman kosteus. Luonnollisen puutalon rakenne on kosteutta tasaava ja se pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Aito puutalo myös sisustetaan mielellään puulla, joka tuo viihtyisyyttä asumiseen.

750

Hengittävä sisämaali

Kun haluat seinien hengittävän ominaisuuden pääsevän osallistumaan asuntosi sisäilman kosteuden tasaamiseen, valitse levypintojen sisämaaliksi vesihöyryä läpäisevä ja ekologinen Coloria Greenline -sisämaali.

1920

Puulla eristetty puutalo on ekoteko

Puun rakentamiskäyttö hillitsee ilmastonmuutosta. Tonniin puuta on sitoutunut kaksi tonnia ilmakehän hiilidioksidia. Rakennuksessa puun kuidut ovat parhaassa paikassa sitoessaan hiilen pitkäksi ajaksi. Valmistuksessa puukuitueristeen ympäristörasitusta minimoidaan käyttämällä kierrätyskuitua.

 

Tilaa Kastelli-taloesite
 
Julkaistu
28.1.2019