Drain-lattiakaivo vetää puoleensa

Drain-lattiakaivot täydentävät Uponorin kiinteistöviemärivalikoiman. Uponor Drain -lattiakaivojärjestelmä on saumattomasti toimiva kokonaisuus, joka varmistaa sujuvan asennuksen, ehdottoman luotettavan lopputuloksen ja parhaan käyttömukavuuden.

Laaja Drain-järjestelmä sisältää tyyppihyväksytyt lattiakaivot, korotusrenkaat, vesilukot sekä kylpyhuoneen ilmeen viimeistelevät, tyylikkäät kansivaihtoehdot. Erikoisvesilukko estää lattiakaivon kuivumisesta aiheutuvat viemärihajut ja vesilukko on helppo irroittaa ja puhdistaa tarvittaessa.

Matalat kaivomallit eduksi etenkin remontointikohteissa

Erikoismatalat kaivomallit tekevät asennuksesta helppoa myös saneerauskohteissa, joissa kaatojen tekeminen saattaa olla haasteellista. Järjestelmän valikoimassa on asennusta helpottavia tarvikkeita, joilla asennus on entistä sujuvampaa.

Tyylikäs vai huomaamaton?

Tyylikkäät kannet viimeistelevät kylpyhuoneen. Vaihtoehtona on myös tyylikkään huomaamaton laatoitettava kansi, jos lattiakaivo esimerkiksi sijaintinsa perusteella halutaan häivyttää näkyvistä. RST-kansien kantavuus on jopa 300 kg.

Drain Style ja Drain Elegant kansimallit.Drain Style ja Drain Elegant kansimallit.

Drain-lattiakaivojärjestelmä

  • Kattava valikoima; lattiakaivot, kannet ja lisävarusteet
  • Sivuliitäntä suljettavissa kierretulpalla
  • Valutuki helpottaa korkeuden säätämistä
  • Asennuslevyllä tukeva kiinnitys puulattiaan
  • Modernit ja käyttöä kestävät kannet
  • Erikoisuutena laatoitettava kansi

 
Päivitetty
27.11.2020