• Etusivu
  • Varusteet

Keskuspölynimurin asentaminen kannattaa uudisrakentaessa - hyödynnä myös ilmainen suunnittelupalvelu

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 16.07.2021
20191_55905.jpg

Helppo, kestävä ratkaisu pitkäksi aikaa

Keskuspölynimuri on vaivaton ja kestävä ratkaisu uuden kodin arkeen pitkäksi aikaa. Laadukkaat osat kestävät oikein käytettyinä useamman perinteisen imurin käyttöiän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa sillä lyhyemmän elinkaaren imureiden sijaan hankinta keskuspölynimurin elinkaari on pitkä. Allaway antaa keskusyksiköiden moottoreille viiden vuoden takuun luovutuspäivästä lähtien.

Keskuspölynimurilla parempi sisäilman laatu

Keskuspölynimuria käytettäessä poistoilma ja terveydelle haitallisia pölyhiukkasia sisältävä mikropöly ohjataan poistoputkea pitkin ulos. Näin huoneilmassa olevat, muun muassa hengitystieoireita aiheuttavat allergeenit vähenevät ja ilma tuoksuu raikkaalta. Myös pölyjen pyyhkimisen tarve vähenee, koska imurointi ei aiheuta huonetilaan voimakasta, pölyjä ilmaan levittävää ilmavirtausta.

Uudisrakentaja, Talosanomat blogia pitävä Jenni Moilanen kertoo, että alusta asti oli selvää, että uuteen kotiin tulisi keskuspölynimuri. "Tykkään keskuspölynimurista monesta syystä, mutta tärkeimpänä se, että kaikki pienhiukkaset ja muu imuroinnista tulevat epäpuhtaudet menevät suoraan ulos, jolloin huoneilma pysyy puhtaampana."

Käynnistyskytkin ja tehonsäätö suoraan kahvassa helpottavat arkea

Keskuspölynimureihin on saatavilla myös kätevä kahvassa sijaitseva käynnistyskytkin. Jenni Moilanen kertoo, että "imurin varressa oleva käynnistyskytkin on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista, joka imurissa voi olla." Ominaisuutta on nyt uudistettu ja Z 45i imurimalli yhdistyy älykkäästi mukana tulevaan kahvaan. Uudistuneessa kahvassa on kahvakäynnistyksen lisäksi myös tehonsäätö. Uudistettu kahva muistuttaa lisäksi milloin on aika tyhjentää roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri.

20191_55915.jpg

Keskuspölynimuri on käyntiääneltään hiljainen

Moni yllättyy keskuspölynimurin hiljaisesta äänestä. Imurointikokemus onkin hyvin miellyttävä sillä esimerkiksi imuroinnin aikana puheääntä ei tarvitse lainkaan korottaa. Keskuspölynimuri on hiljainen, koska imurin keskusyksikkö sijaitsee usein joko siivouskaapissa tai talon teknisessä tilassa. Imuroinnin ääni eristyy hyvin, eivätkä muut asukkaat häiriinny mölystä.

Ilmainen suunnittelupalvelu uudisrakentajalle

Suunnittelupalvelu tarjoaa valmiin suunnitelman siitä miten keskuspölynimuri kannattaa asentaa kotiin sekä erittelyn tarvikkeista. Keskuspölynimurin valintaan ja asennukseen vaikuttavat talon koko, muoto ja kerrosten määrä. Yksikerroksiseen, selkeän muotoiseen taloon tarvitaan vähemmän imurasioita kuin epäsymmetriseen ja useassa kerroksessa olevaan asuntoon.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakoitsijoiden laatujärjestelmien toiminnan seuraaminen
Toimenpiteet:Ennen kunkin urakan käynnistymistä todetaan ao. urakoitsijan laatujärjestelmien taso ja toiminta. Aina uuden urakan alkaessa pidetään kokous, jossa todetaan, että edellytykset ovat olemassa työsuorituksen alkamiselle. Kokouksissa tarkistetaan työsuoritukseen liittyvät suunnitelmat, työmaan järjestelyt, aikataulu, yhteys- ja vastuuhenkilöt, työmenetelmät ja materiaalit sekä työn laajuus ym. urakan toteutumisen kannalta välttämättömät asiat.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Urakoitsijoiden laatusuunnitelmat, muistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
20155_43317.jpg
Seurantakohteessa lattiapinnat valmistuvat
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.
3044_418399157_2018328111143.jpg
Akkupesurilla peset paikasta riippumatta
Perinteinen verkkovirtaan liitettävä painepesuri on kätevä työkalu tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukohteet eivät kuitenkaan aina sijaitse paikassa, jossa sähköä olisi saatavilla. Uusi akkukäyttöinen Bosch Fontus-pesuri on kehitetty helppoon ja johdottamaan käyttöön. Voit ottaa pesurin mukaasi, missä sitä tarvitsetkin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton