Keskuspölynimurin asentaminen kannattaa uudisrakentaessa - hyödynnä myös ilmainen suunnittelupalvelu

allaway-keskuspolynimuri_1920

Helppo, kestävä ratkaisu pitkäksi aikaa

Keskuspölynimuri on vaivaton ja kestävä ratkaisu uuden kodin arkeen pitkäksi aikaa. Laadukkaat osat kestävät oikein käytettyinä useamman perinteisen imurin käyttöiän. Tämä säästää sekä rahaa että luontoa sillä lyhyemmän elinkaaren imureiden sijaan hankinta keskuspölynimurin elinkaari on pitkä. Allaway antaa keskusyksiköiden moottoreille viiden vuoden takuun luovutuspäivästä lähtien.

Keskuspölynimurilla parempi sisäilman laatu

Keskuspölynimuria käytettäessä poistoilma ja terveydelle haitallisia pölyhiukkasia sisältävä mikropöly ohjataan poistoputkea pitkin ulos. Näin huoneilmassa olevat, muun muassa hengitystieoireita aiheuttavat allergeenit vähenevät ja ilma tuoksuu raikkaalta. Myös pölyjen pyyhkimisen tarve vähenee, koska imurointi ei aiheuta huonetilaan voimakasta, pölyjä ilmaan levittävää ilmavirtausta.

Uudisrakentaja, Talosanomat blogia pitävä Jenni Moilanen kertoo, että alusta asti oli selvää, että uuteen kotiin tulisi keskuspölynimuri. “Tykkään keskuspölynimurista monesta syystä, mutta tärkeimpänä se, että kaikki pienhiukkaset ja muu imuroinnista tulevat epäpuhtaudet menevät suoraan ulos, jolloin huoneilma pysyy puhtaampana.”

Käynnistyskytkin ja tehonsäätö suoraan kahvassa helpottavat arkea

Keskuspölynimureihin on saatavilla myös kätevä kahvassa sijaitseva käynnistyskytkin. Jenni Moilanen kertoo, että “imurin varressa oleva käynnistyskytkin on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista, joka imurissa voi olla.” Ominaisuutta on nyt uudistettu ja Z 45i imurimalli yhdistyy älykkäästi mukana tulevaan kahvaan. Uudistuneessa kahvassa on kahvakäynnistyksen lisäksi myös tehonsäätö. Uudistettu kahva muistuttaa lisäksi milloin on aika tyhjentää roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri. 

allaway-uusi-alykas-keskuspolynimurin-kahva_inkku

Keskuspölynimuri on käyntiääneltään hiljainen

Moni yllättyy keskuspölynimurin hiljaisesta äänestä. Imurointikokemus onkin hyvin miellyttävä sillä esimerkiksi imuroinnin aikana puheääntä ei tarvitse lainkaan korottaa. Keskuspölynimuri on hiljainen, koska imurin keskusyksikkö sijaitsee usein joko siivouskaapissa tai talon teknisessä tilassa. Imuroinnin ääni eristyy hyvin, eivätkä muut asukkaat häiriinny mölystä.

Ilmainen suunnittelupalvelu uudisrakentajalle

Suunnittelupalvelu tarjoaa valmiin suunnitelman siitä miten keskuspölynimuri kannattaa asentaa kotiin sekä erittelyn tarvikkeista. Keskuspölynimurin valintaan ja asennukseen vaikuttavat talon koko, muoto ja kerrosten määrä. Yksikerroksiseen, selkeän muotoiseen taloon tarvitaan vähemmän imurasioita kuin epäsymmetriseen ja useassa kerroksessa olevaan asuntoon.

Jätä yhteydenottopyyntö keskuspölynimurista


 
Päivitetty
16.7.2021