Mikä erottaa Kastellin muista?

Kastelli on vuodesta 1994 alkaen ollut Suomen ostetuin talomerkki ja omakotitalojen markkinajohtaja. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Tämä näkyy selvästi uusimmissa rakentajatutkimuksissa, joissa Kastelli on kokonaisuutena selvästi kilpailevia merkkejä edellä.
Kastelli on valmistanut monenlaisia koteja muuttuviin tarpeisiin jo vuosikymmenten ajan.Kastelli on valmistanut monenlaisia koteja muuttuviin tarpeisiin jo vuosikymmenten ajan.

Näillä Kastelli erottuu muista talovalmistajista

• Tilaratkaisujen sopivuus tai hyvä malli
• Yksilöllinen suunnittelu tai hyvä suunnittelupalvelu
• Hyvä myyjäpalvelu tai myyjän aktiivisuus
• Ulkonäkö tai sopivuus ympäristöön
• Edullinen hinta
• Omat kokemukset tai tuttavan tai asiantuntijan suosittelut
• Toimituksen nopeus
(Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus syksy 2018)


Arkkitehtien suunnittelemia koteja

Kastellin määrätietoinen toiminta laadukkaan omakotiasumisen kehittäjänä saa rakentajilta jatkuvaa tunnustusta. RTS-tutkimuksissa rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin laajan talomalliston markkinoiden monipuolisimmaksi ja talomallien tilaratkaisut tavallista paremmiksi.

20 monipuolista talomallistoa
Kastellin peräti 20 talomallistoa kattavat laajasti erilaisten perheiden toiveet ja asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa.
Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Kastellin osaavat arkkitehdit ovat suunnitelleetnmarkkinoiden kiinnostavimman talovalikoiman. Kastelli-kauppiaidemme apuna he auttavat toiveesi talon tuunaamisessa tontillesi ja myöskin aivan yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.Kastellin osaavat arkkitehdit ovat suunnitelleetnmarkkinoiden kiinnostavimman talovalikoiman. Kastelli-kauppiaidemme apuna he auttavat toiveesi talon tuunaamisessa tontillesi ja myöskin aivan yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.

Suomalaisten toiveet täyttävää mallistosuunnittelua

Kastellin ikivihreät talomallistot ovat hyviä esimerkkejä monipuolisesta mallistosuunnittelusta, jossa tämän päivän rakentajan toiveet toteutuvat mallikkaasti. Esimerkiksi Cubicista löytyy pienet omakotitalot, Vivassa ja Kaarnassa näkyvät uudet tuulet ja suunnittelijan intohimo asumiseen. Verso on fiksu alku omakotiasumiseen ja Kotikartano on edelleen toimiva esimerkki 1 1/2 -kerroksisen talomallin kasvunvarasta. Ready on Suomi
100-Juhlavuoden mallisto, josta löytyvät kaikki suomalaisten rakentajien suosituimmat toiveet nimensä mukaisesti valmiiksi valittavina. Kastellin City on suosittu ja moderni kaupunkikoti, jonka toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin.


Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Kiinnostuitko? Tilaa esite tästä.

 
Julkaistu
28.1.2019