Kattoremontti suunnitelmissa? Poimi talteen Ruukin asiakkaiden vinkit

Kattoremontin, kuten minkä tahansa muunkin remontin, toivoo sujuvan ongelmitta. On hyvä huomioida, että kattofirmoissa, kattomateriaaleissa ja asennustyössä voi olla suuriakin eroja. Kokemus tuo varmuutta ja Ruukilla kokemusta on jo 60 vuoden ajalta.

Ruukin katto asennettuna – kokonaisuus, johon voit luottaa vuosikymmenien ajan.Ruukin katto asennettuna – kokonaisuus, johon voit luottaa vuosikymmenien ajan.

Luotettavuus ratkaisi kattoremontin tekijän

Savonlinnassa vanhan katteen 30 vuoden ikä alkoi huolestuttaa ja johti lopulta kattoremontin suunnitteluun. Ruukin kattoon päädyttiin positiivisen mielikuvan sekä asiantuntijuuden perusteella. Katon tilaajan mielikuva Ruukista luotettavana katteen tekijänä ja toimittajana vahvistui entisestään yrityksen nettisivuja selatessa. Kattomestari tuli käymään kohteessa asiakkaan yhteydenoton jälkeen tehden arvion katon tilasta. Tarjousta varten hän teki tarvittavat mittaukset ja keskusteli asiakkaan kanssa halutusta lopputuloksesta. Pisteenä iin päälle tuli vielä Ruukin 50 vuoden laatutakuu hyvän maineen lisäksi. Muilla kattoyrityksillä ei vastaavaa takuuta ole tarjolla.

Kattomestari kullan arvoinen

Kemiössä alkoi uuden katon tarve olla suorastaan pakottava, sillä vanha kate päästi vesiä sisälle. Kun kattotoimittajaa alettiin etsiä, tilaajalla ei juurikaan ollut tietämystä katoista.

Ruukin kattomestarin avulla kattoasiat etenivät vauhdikkaasti. Kattomestarin suosituksesta taloon valittiin juuri tähän kohteeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Vaihtoehto oli laadultaan paras ja hinnaltaan kohtuullinen.

Myöskään Savonlinnan kohteessa ei kattotietämystä liiemmin ollut, joten kattomestarin apua kiitellään suuresti. Kohteen katon pinta-ala oli 180 m² ja kokonaisuudessa oli paljon yksityiskohtia, joita tilaaja itse ei olisi osannut ottaa huomioon.

Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin.Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin.

Laadun takana kokonaisvaltainen suunnittelu

Molempien kattojen tilaajat kiittelevät Ruukin kokonaisvaltaista palvelua. Jo tarjoukseen oli kirjattu tarpeelliset asiat eikä yllätyksiä tullut. Remontit etenivät sujuvasti.

Remontin kesto oli noin viikko eikä siitä ollut haittaa asumismukavuuden suhteen. Remonttiporukka siivosi pihankin niin siistiksi, ettei olisi uskonut koko remonttia edes olleen. Kuin yhdestä suusta todetaan, että talojen ulkonäöt nuorentuivat ja siistiytyivät katon vaihdon ansiosta. Puhumattakaan siitä, että remontin jälkeen saa olla vuosikymmenet huoletta, koska talon tärkein osa on kunnossa suojaten koko rakennusta.

Erityisesti tilaajat ovat olleet mielissään, kun kuukauden sisällä katon valmistumisesta posti toi Ruukilta uuden katon huolto-ohjeet – tärkeä ja hyödyllinen opus.

Luottamus tärkeää

Kohteiden tilaajat, jotka myös itse asuvat kohteissa, nostavat tärkeäksi argumentiksi luottamuksen kattoremonttiyritykseen. Ruukki osoittautui luottamuksen arvoiseksi ja siksi molemmat varauksetta suosittelevat Ruukkia myös muille kattoremonttikumppaniksi. Ykköseksi tilaajat nostavat Ruukin kokonaisvaltaisen auttamisen koko kattoremonttiprosessin aikana – asiakkaana voi olla asioista tietämätön, koska Ruukki kyllä huolehtii!

Kattoremontit toki kannattaa kilpailuttaa, mutta pitää arvioida tarkkaan, mistä kokonaiskustannuksiltaan parhaimman ja omiin tarpeisiin sopivimman tarjouksen saa. Omien kokemustensa pohjalta tilaajat ovat suositelleet Ruukkia kattoremontin tekijäksi muillekin. Ruukilla on tuhansien ja tuhansien kattoneliöiden asennuskokemus. 

Ruukki tekee ammattitaidolla myös rivitalokohteiden kattoremontteja. Kattoremontissa on tärkeää luottamus tilaajan, tavarantoimittajan sekä urakoitsijan kesken.Ruukki tekee ammattitaidolla myös rivitalokohteiden kattoremontteja. Kattoremontissa on tärkeää luottamus tilaajan, tavarantoimittajan sekä urakoitsijan kesken.

Ruukin kattopakettiin sisältyy:

 • vanhan katteen purku
 • vesikate tarvikkeineen
 • saneerauskiinnikkeet katon oikaisuun
 • alusrakenteet
 • teräsruoteet
 • aluskatteet
 • sadevesijärjestelmä
 • kattoturvatuotteet
 • asennus
 • jätteiden poiskuljetus ja siivous
 • lopputarkastus/luovutus

Ruukki Classic® Silence – hiljainen katto 50 vuoden takuulla

Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Lisäksi se on hiljainen ja vaimentaa ääniä tehokkaasti. Tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Classic Silence soveltuu myös loiville, jopa 1:9 kattokaltevuuksille. Osoituksena tästä Ruukilla on alan ensimmäisenä toimijana VTT:n tuotesertifikaatti valmiskaton saumarakenteen vesitiiveydestä. Kaltevuuksista löytyy lisätietoja asennusohjeista.

Kaikki katon osat on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Ääntä vaimentava Silence-materiaali, piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen pinta takaavat viimeistellyn lopputuloksen. Ruukki Classic® Silence kuuluu parhaaseen Ruukki 50 Plus laatuluokkaan - 50 vuoden takuulla. Tuote on suomalainen.

Ruukki Classic® Silence -katon saat asennettuna tai tuotepakettina! 

Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.Ruukki Classic® Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.
RR messulehti 254x185 mm 2019_PRESS
 
Päivitetty
15.2.2021