Onko sinulla hyödyntämätön pannuhuone?

Öljylämmitys oli pitkään suosituin lämmitysmuoto ja sen tarpeisiin on rakennettu oma tila, pannuhuone. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on moni näistä lämmitysmuodoista vaihdettu ja pannuhuone on saattanut jäädä tarpeettomaksi tai ainakin siellä aivan turhaan vie tilaa vanha öljysäiliö, joka ei rakenteita rikkomatta ole mahtunut ulos.

Olisiko sinulla muuta käyttöä vanhalle pannuhuoneelle?

Olet ehkä jopa mielessäsi suunnitellut pannuhuoneelle muuta käyttöä, mutta ensin pitäisi saada purettua vanhat laitteet pois tieltä. Tilalle on toteutettu kaikenlaista varastosta viinikellariin tai askartelutilasta punttisaliin.

Pannuhuoneen purkaminen ilman päänvaivaa

Mikäli olet tilanteessa, että pannuhuoneesi pitäisi purkaa, ei kannata jäädä ihmettelemään asiaa sen enempää, vaan ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka hoitavat purkutyön puolestasi.

- Purku Keinänen Oy on purkamisen ammattilainen. Puramme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikki kohteet ja suoritamme purku- ja polttoleikkaustöitä kodinomistajien tarpeisiin. Puramme esimerkiksi vanhat öljysäiliöt pääasiassa Etelä-Suomen alueella, kertoo Purku Keinänen Oy:n toimitusjohtaja Leo Andonov.

Sisäpurkumiehet purkavat käsin, polttoleikkaamalla sekä sahaten ja tuovat rakennuksen sisäpuoliset osat ulos ahtaistakin paikoista.

Vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla käyttämällä ammattilaisten palveluita.Vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla käyttämällä ammattilaisten palveluita.

Jätteet lähtee purkajien matkassa

Ammattilaisten kanssa yhteistyö on helppoa. Purkutyöt suoritetaan vankalla ammattitaidolla rikkomatta paikkoja ja jälkien siivoaminen kuuluu projektiin. Lisäksi Purku Keinänen kuljettaa ja kierrättää työstä syntyvän jätteen. Tällöin asiakkaan ei tarvitse murehtia kierrätys- tai jätemaksuista laisinkaan.

Myös haalaukset onnistuvat

Purku Keinänen suorittaa myös haalauksia, eli siirtää tai kuljettaa hankalat kappaleet paikasta toiseen. Näin esimerkiksi vanhat työkoneet saadaan näppärästi joko hävitettyä tai siirrettyä uuteen paikkaan.

Purku Keinänen purkaa:

  • säiliöt
  • vesivaraajat
  • pannuhuoneet
  • kasvihuoneet
  • sähkökeskukset
  • väliseinät
  • kaiken muun, pyydä tarjous…

Haluaisitko päästä vähällä vaivalla? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
5.11.2018