Kun Sinulla on haave uudesta katosta tai katon korjauksesta

Katto on kotisi viidesjulkisivu ja siksi se on tärkeä osa kotisi ilmettä. Se on myös kriittinen suoja sinulle, perheellesi ja talosi rakenteille. Laadukas katto on pitkäikäinen investointi, joka parantaa kotisi toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa.
 

Ormax Evo on kattotiilievoluution tulos


Uusi laattakattotiili ORMAX EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. EVO yhdistää modernin teknologian tämän päivän katemateriaalin esteettisiin, toiminnallisiin ja ekologisiin vaatimuksiin. EVO valmistetaan Suomessa, Orimattilassa - yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista.

ORMAX EVO

Luonnonmukainen tiilikatto, jonka alla on mukava asua

Eläväpintainen, kaunis laattakattotiili on ilmeeltään kevyt. Kokonaan luonnon materiaaleista valmistettu tiilikatto on äänetön ja sen alla on viihtyisää asua myös myrskyn vihmoessa ulkona. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus eikä yläkerran sisälämpötila pääse nuosemaan epämiellyttävän korkeaksi.

Teknisesti laadukas, nykyaikainen ja luotettava kokonaisratkaisu

Moderni ja edistyksellinen laattakattotiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen. Tiilikatto on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki tarvittavat tarvikkeet. Kun tilaat katon valmiina pakettina, voit varmistua siitä, että kaikki tarvikkeet ovat paikalla, kun asennustyö käynnistyy. Ormaxin kautta saat myös ammattitaitoisen, valtuutetun tiilikattoasentajan asentamaan kotisi katon.

Tiilikatto on elinkaaritietoisen rakentajan järkevä investointi

Moderni tiilikatto suojaa kiinteistöä jopa 70 vuotta. Se nostaa kiinteistösi arvoa ja on silti hankintana yllättävän edullinen.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
11.1.2019