Valvo kotisi lämmitystä missä ja milloin vain

NIBE Uplink on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas palvelu, jolla seuraat ja ohjaat NIBE lämmitysjärjestelmäsi toimintaa. NIBE Uplinkin avulla tarkistat helposti internetin kautta kiinteistösi lämmityksen tilan.

Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat lisäksi heti ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.

Palvelun avulla voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -ominaisuuden, jonka avulla laite tekee lämpöä ja käyttövettä pörssisähkön ollessa edullisimmillaan. Säästöä ilman kustannuksia

Varma NIBE maalämpö

Uuden omakotitalon rakentajista jo yli puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. NIBEltä löytyy oikea maalämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin taloihin ja kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tai vesistöön varastoitunutta auringon tuottamaa lämpöä keräämällä sen talteen ja luovuttamalla sen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja lämminvesivaraajaan. Lämmön lisäksi maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää kätevästi ja edullisesti kesäkuumalla myös tilojen viilentämiseen.

Miksi invertterimaalämpöpumppu?

Invertterimaalämpöpumput ovat teknologian huippua. NIBEn mallistosta löytyy nimenomaan matalaenergiarakentamisen tarpeisiin kehitetyt 1,5–6 kW:n maalämpöpumput. Nykyaikaisen matalaenergiatalon lämmittämiseen ei paljoa energiaa kulu; oikein mitoitetun maalämpöpumpun ansiosta lämmintä käyttövettä riittää, eikä kylmimpinäkään talvipäivinä tarvita sähköistä lisälämpöä.

Joustava invertterimaalämpöpumppu sopii myös korjausrakentamiseen – etenkin silloin, kun energiaparannusten jälkeen tarvittavaa lämmitystarvetta ei tarkalleen tiedetä. Laitteet mukautuvat erilaisiin kuormitustilanteisiin säilyttäen samalla korkean hyötysuhteen.

Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta ja -viilennyksestä

NIBE ilma-vesilämpöpumppu - varmasti luontoystävällinen

Ihmetteletkö, miten on mahdollista lämmittää talo ilman avulla? Ilma-vesilämpöpumppu pystyy tiivistämään ulkoilman lämpöenergiaa voidakseen lämmittää veden sekä suihkuja että kodin lämmitystä varten.
Ilma-vesilämpö sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen pientalosta isoon kiinteistöön. Erityisen hyvin ilma-vesilämpöpumppu sopii taloon, jossa olemassa oleva lämmitys halutaan säilyttää, mutta samalla lämmityskuluja halutaan pienentää merkittävästi ja helposti, sillä asennus on nopeaa. Ilma-vesilämmitys on käytössä hiljainen ja helppo.
NIBE ilma-vesilämpöpumput on testattu karuissa Pohjolan olosuhteissa, siksi ne toimivat ja kestävät Suomen kylmässä säässä.

Jätä yhteydenottopyyntö ilmavesilämpöpumpusta

750

NIBE R&R-messuilla osastolla 23B

 
Julkaistu
18.2.2019