Kolme ratkaisua tilaongelmiin

Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.

Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.

Tilaa voi huoneistossa olla joskus liian vähän ja kaikki mahdollinen liikenevä tila on hyvä ottaa käyttöön.Tilaa voi huoneistossa olla joskus liian vähän ja kaikki mahdollinen liikenevä tila on hyvä ottaa käyttöön.

1. Erillinen työtila etätyöläiselle

Etätyön lisääntyessä moni on alkanut haaveilla rauhallisesta työtilasta omassa kodissaan. Sen voi toteuttaa olohuoneen perälle lasisilla Liune-ovilla, jotka eristävät hyvin ääntä. Tila on visuaalisesti edelleen yhtenäinen, mutta etätyöläinen saa oman rauhan ja olohuoneen puolella voidaan jatkaa vapaa-ajan viettoa.

Lue lisää aiheesta:
Löydä paikka etätyöläisen kotitoimistolle – Pienen tilan ja avonaisen konseptin ongelmat >>

Työtilan saa rauhoitettua Liunen väliovellaTyötilan saa rauhoitettua Liunen väliovella

2. Hankalasta sopesta oivaksi varastotilaksi

Seinän sisään liukuvat väliovet sopivat pienten tilojen avartamiseen. Epäkäytännölliset ja ahtaat tilat muuntuvat toimiviksi säilytys- ja varastotiloiksi, kun Liune-väliovi mahdollistaa fiksumman tilankäytön.

Lue lisää aiheesta:
Onko sinullakin välioviongelma? Näin selviät siitä >>
Sisustamista helpottavat ratkaisut - Anna enemmän tilaa sisustukselle >>

Monesti Liune sopii sinnekin, mihin perinteinen, kääntyvä väliovi olisi mahdotonta sijoittaa.Monesti Liune sopii sinnekin, mihin perinteinen, kääntyvä väliovi olisi mahdotonta sijoittaa.

3. Toimivampaa arkea myös kosteisiin tiloihin

Liune-välioviratkaisu sopii myös kosteaan tilaan ja saunaan, joissa on huolehdittu rakennusasetusten kosteiden tilojen ohjearvojen mukaisesta ilmanvaihdosta. Pienestä kylpyhuoneesta tulee avarampi ja toimivampi, kun esimerkiksi putkiremontin yhteydessä kääntyvät ovet vaihdetaan Liune-oviksi. Erikoisvalmisteisessa Liune-elementin rakenteessa on huomioitu kostean tilan vaatimukset, ja massiiviovet ja karmit on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ne kestävät kulutusta ja kosteutta. Jos ovi altistuu vesiroiskeille, oikea ratkaisu on lasiovi.

Lue lisää aiheesta:
Liunen liukuoven asentaminen kosteaan tilaan – turvallisesti >>

Pesutiloissa kaikki lisätila on tarpeen.Pesutiloissa kaikki lisätila on tarpeen.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne. Miksi teräs?>>

Runkoleveys on valittavissa 66, 70, 95 tai 120 millimetriä ja kulkuaukon leveys 610–2234 millimetriä. Lisätietoa elementtien mitoituksesta>>.

Liunen ovet massiiviovia ja ovimallisto on laaja. Ovia voi tilata lukuisilla pintakäsittelyillä, lasisena tai jopa omavalintaisella kuvamateriaalilla pinnoitettuna. Ovimallistoon>>


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
26.7.2022