Osallistu Keittiöäänestykseen ja voita itsellesi Tulikiven Cooking-tuotesarjaa!

Tulikiven Cooking-tuotteet on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä ja ne sopivat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin myös sähköuunissa.
Vuolukiven ominaisuuksiin kuuluva erinomainen lämmönvarauskyky on edukseen myös ruoan valmistuksessa. Kuuma vuolukiviastia pitää ruokasi kuumana, viilennetty pitää herkut viileänä myös kesähelteellä.

 

Palkintona Cooking-tuotepaketti

Keittiöäänestykseen osallistuvien kesken arvotaan Tulikiven vuolukivestä valmistettua Cooking-sarjaa. Tuotepaketti sisältää vuolukivisen padan, paistokiven ja parilan. Katso tuote-esittelyt alta.

Vuolukivinen pata
Pataruokien ystävä valmistaa ruokansa vuolukivisellä padalla. Pata vetää itseensä 2,5 litraa. Herkulliset puurot ja pataruoat pysyvät pitkään lämpiminä vielä uunista ulos otettuinakin. Huomioithan että takassa tai avotulella lämmitettäessä tulee padan alla olla valurautaparila, jotta lämpö jakaantuisi tasaisesti padan pinnoille. Padan mukana tulee kaunis puinen alusta, jonka päällä padan voi kuumanakin nostaa suoraan pöytään.
 

Padan tilavuus 2,5 litraa.Padan tilavuus 2,5 litraa.

Paistokivi
Rapeapohjaiset pizzat, leivät ja pullat syntyvät helposti ison vuolukivisen paistokiven avulla. Kooltaan 15 x 290 x 290 mm olevan paistokiven voit myös lämmittää kiven kuumaksi takassa tai uunissa, nostaa sen pöytään ja kypsentää ruokaa vieraiden kanssa. Kivi pysyy pitkään kuumana ja kypsentää helposti kala- ja lihafileet sekä kasvikset. Paistokiven mukana tulee tammesta tehty puinen alusta, jonka päälle kuuman astian voi nostaa. Takassa tai avotulella kokattaessa on paistokiven alla käytettävä valurautaparilaa, joka jakaa lämmön tasaisesti.
 

Paistokivellä valmistat ruokaa nopeasti.Paistokivellä valmistat ruokaa nopeasti.

Parila
Valuraudasta valmistettua 300 x 300 mm parilaa voit käyttää sellaisenaan erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen takassa. Parilaa tarvitset myös vuolukiviastioiden alle silloin, kun valmistat takassa ruokaa hiilloksella.
 

Parila soveltuu erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen.Parila soveltuu erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen.

Tutustu myös muuhun Cooking-tuoteperheeseen

Katso kaikki Cooking-tuotesarjan tuotteet tästä >>


750 ALL
 
Päivitetty
11.1.2019