Raksaa ja remppaa

Tervetuloa Pirkanmaan suurimpaan rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 1.-3.2.2019.


Asta Rakentaja -messut on tapahtuma oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tämän vuoden teemana on remontointi, keittiöt ja kodin turvallisuus.

inkkukuva_asta_messut_2019

Messuilla on esillä tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja koko perheelle suunnattua viihdettä unohtamatta.

Asta Rakentaja tarjoilee tietämystä ja vaihtoehtojen vertailua muun muassa energiaratkaisuihin, rakennusmateriaaleihin, kylpyhuone- ja keittiöremontteihin, talopaketteihin, valvontajärjestelmiin, Tampereen lähikuntien palveluihin ja tonttitarjontaan. 

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Messuille rakentuu jälleen yksi messujen kiinostavimmista kohteista, TuoteTalo, jossa voi tutustua erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta-, julkisivu- ja pihamateriaaleihin aidossa ympäristössä. 

tuotetalo-660

Messut avoinna

Perjantai 1.2. klo 10-17
Lauantai 2.2. klo 10-17
Sunnuntai 3.2. klo 10-17

Lippujen hinnat ennakkoon

Aikuiset 11 €
Opiskelijat / Eläkeläiset 9 €

 

OSTA LIPUT ENNAKKOON >

Lippujen hinnat portilta

Aikuiset 14 €
Opiskelijat / Eläkeläiset 11 €
Kolmen päivän lippu 16 €

Lapset alle 15 v. veloituksetta aikuisen seurassa.
Opiskelija- ja eläkeläisalennus ainoastaan voimassa olevalla kortilla.

HAE RAKENNA & REMONTOI -KIRJA VELOITUKSETTA

Kirjan arvo 30 €


Messuilla jaetaan ilmaiseksi Rakentaja.fi-palvelun tuottamaa Rakenna & Remontoi -kirjaa. Massiivinen 430-sivuinen kirja pitää sisällään kaiken suunnittelusta vesikattoon, talotekniikasta ja sisäpinnoista pihaan.


 
Julkaistu
28.1.2019