Raksaa ja remppaa

Tervetuloa Pirkanmaan suurimpaan rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 1.-3.2.2019.


Asta Rakentaja -messut on tapahtuma oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tämän vuoden teemana on remontointi, keittiöt ja kodin turvallisuus.

Messuilla on esillä tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja koko perheelle suunnattua viihdettä unohtamatta.

Asta Rakentaja tarjoilee tietämystä ja vaihtoehtojen vertailua muun muassa energiaratkaisuihin, rakennusmateriaaleihin, kylpyhuone- ja keittiöremontteihin, talopaketteihin, valvontajärjestelmiin, Tampereen lähikuntien palveluihin ja tonttitarjontaan. 

TuoteTalossa rakenteet ja ratkaisut livenä

Messuille rakentuu jälleen yksi messujen kiinostavimmista kohteista, TuoteTalo, jossa voi tutustua erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta-, julkisivu- ja pihamateriaaleihin aidossa ympäristössä. 

Messut avoinna

Perjantai 1.2. klo 10-17
Lauantai 2.2. klo 10-17
Sunnuntai 3.2. klo 10-17

Lippujen hinnat ennakkoon

Aikuiset 11 €
Opiskelijat / Eläkeläiset 9 €

 

OSTA LIPUT ENNAKKOON >

Lippujen hinnat portilta

Aikuiset 14 €
Opiskelijat / Eläkeläiset 11 €
Kolmen päivän lippu 16 €

Lapset alle 15 v. veloituksetta aikuisen seurassa.
Opiskelija- ja eläkeläisalennus ainoastaan voimassa olevalla kortilla.

HAE RAKENNA & REMONTOI -KIRJA VELOITUKSETTA

Kirjan arvo 30 €


Messuilla jaetaan ilmaiseksi Rakentaja.fi-palvelun tuottamaa Rakenna & Remontoi -kirjaa. Massiivinen 430-sivuinen kirja pitää sisällään kaiken suunnittelusta vesikattoon, talotekniikasta ja sisäpinnoista pihaan.


 
Julkaistu
28.1.2019