Kolme askelta täydelliseen keittiöön

Jokaisessa keittiössä on omanlaisensa haasteet ja mahdollisuudet. Toimivalle keittiölle ei ole yhtä ainoaa oikeaa mallia tai toteutustapaa. Tärkeintä on muistaa, että suunnittelet keittiön vastaamaan oman perheesi tarpeita.

Et ole suunnittelun kanssa yksin. Varaa ilmainen aika Epoq-keittiösuunnittelijalle ja löydä täydellinen keittiöratkaisusi. Ammattilainen näkee ratkaisuja, joita et ehkä itse tulisi huomanneeksi.

1- SUUNNITTELE

Miten haluat sijoittaa kalusteet ja sisustaa kaapit sekä laatikot? Minkä tyylisen keittiön haluat? Onko se raikkaan vaalea, klassisen tyylikäs, modernin minimalistinen, trendikäs ja teknisesti edistynyt, talonpoikaistyylinen vai maalaisromanttinen. Katso, miltä sinun unelmakeittiösi voisi näyttää. Gigantin keittiöasiantuntijat auttavat suunnittelussa. Ota mukaasi lista toiveista, mitat sekä mahdollisesti inspiroivia kuvia.

Epoq-keittiörungot ovat standardimittaisia, joten ovien vaihtaminen on helppoa, jos haluat vuosien mittaan uudistaa keittiösi ilmettä. Valikoimista löytyy paljon erilaisia ovimalleja, puunsävyjä ja värejä.

Trend-sarjassa voit valita 20 eri värivaihtoehdosta.Trend-sarjassa voit valita 20 eri värivaihtoehdosta.

Työtason materiaalin valinnassa kannattaa huomioida kotitalouden koko ja keittiön käyttöaste, sillä se vaikuttaa tasojen kulumiseen. Valittavana on niin massiivipuusta, kvartsista, laminaatista kuin avonitesta valmistetut työtasot, joista monet saa myös mittatilauksena.

Omannäköisen keittiön voi luoda myös erikokoisilla ja eri materiaaleista valmistetuilla keittiöaltailla sekä käytännöllisillä, trendikkäillä, moderneilla ja perinteisillä hanoilla. Viimeisen silauksen keittiön ilmeelle antavat vetimet ja nupit

2 - VARUSTELE

Mitä tarpeita sinulla on kodinkoneiden ja tarvikkeiden suhteen? Tässä vaiheessa on aika miettiä keittiön varustelua. Mieti ensin nykyistä keittiötäsi. Mitä haluat muuttaa, mihin olet tyytyväinen? Jääkaappi, pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja muut ruoanlaittoon liittyvät koneet ja tarvikkeet. Valinnassa ei ole kyse pelkästään hinnasta tai muotoilusta. Oikeilla kodinkonevalinnoilla voit helpottaa arkeasi huomattavasti, säästää aikaa, energiaa ja luontoa. Lue lisää, miten valitset keittiöösi sopivat kodinkoneet.

3 - HIO YKSITYISKOHDAT

Mitkä yksityiskohdat tekevät keittiöstäsi täydellisen? Siihen ei vaikuta pelkästään keittiön ulkoasu tai kodinkoneet vaan myös se, mitä kaappien ja laatikoiden sisältä löytyy. Kaapeissa ja laatikoissa säilytettävät tavarat on helppo pitää järjestyksessä käytännöllisten säilytysratkaisujen avulla.

Katso valikoimissa olevia ratkaisuja kaappien ja laatikoiden sisustamiseen.

Voit kysyä myös Epoq-asiantuntijalta saatavilla olevista mahdollisuuksista, jotka toimisivat parhaiten juuri sinun keittiössäsi.

Avain onnistuneeseen lopputulokseen

Gigantti auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi Epoq-keittiön, toimittaa sen suoraan kotiisi ja hoitaa myös tarvittaessa asennuksen puolestasi. Joustavan rahoitussuunnitelman avulla voit maksaa keittiösi sopivissa tasaerissä.

VARAA ILMAINEN AIKA EPOQ-KEITTIÖSUUNNITTELIJALLE


Gigantin laadukkaasta Epoq-mallistosta löydät mieleisesi keittiötyylin kilpailukykyiseen hintaan.


Tule lähimpään myymäläämme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Julkaistu
21.1.2019