Hirsimallisto, joka on kunnianosoitus Lapin luonnolle

Lapin lumiset tunturimaisemat, tykkylumen kuorruttamat mystisen näköiset puut sekä revontulien värittämä öinen taivas. Nämä ovat vain muutamia asioita, joita Lapissa vieraileva odottaa näkevänsä. Mitäpä jos kauniista luonnosta voisi nauttia samalla kun istuu takkatulen loimussa tai vaikka saunan lauteilla?

Tutustu Hongan uuden malliston malleihin: Haltiin, Saagaan, Ailoon ja Joikuun. Nämä mallit tarjoavat sinulle luonnonihmeet oman vapaa-ajan asuntosi sisälle aivan uudella tavalla.

750 Halti julkisivu etu

Uutuusmallisto esittäytyy:
(Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana)

Halti – luontoelämyksiä ja upeita maisemia

Tässä mallissa huomiota saa koko seinänmitan käsittävä, Honka Frame-tekniikan mahdollistama, panoraamaikkuna. Omakotitalon mukavuuksilla varustettu Halti on ulkonäöltään maltillisempi kuin Ailo, mutta ei yhtään vaatimattomampi. Talven vähäinen luonnonvalo pääsee täyttämään tämän vapaa-ajan kodin.

Haltin tunnelmaan voit tutustua lisää tästä linkistä

750 Halti julkisivu etu
750 Halti sisä

Saaga – saunan lämpö ja tähtitaivas

Mikäli sinulla on jo vapaa-ajan asunto, tästä löytyisi sinulle saunamökki. Erityisesti Halti-huvilan parina Saaga on erinomainen valinta. Saunatupaan on suunniteltu lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, josta on rentouttavaa tarkastella vaikka öistä tähtitaivasta saunan jälkeen.

Tältä näyttää Saaga

750 Saaga julkisivu
750 Saaga sisä

Ailo – näyttävyyttä ja valoa

Inspiraation lähteenä on ollut Lapin tunturimaisema, sekä ilmeikäs pieni poro, Ailo. Tämän vapaa-ajan asunnon selvä kiintopiste on suuri, koko korkean päädyn kattava ikkuna. Tällainen panoraamaseinä mahdollistaa ulko- ja sisätilojen sulautumisen yhteen. Yleiset asuintilat sijaitsevat panoraamaseinän läheisyydessä makuutilojen ollessa yksityisemmissä tiloissa talon takaosassa sekä parvella.

Tältä näyttää Ailo

750 Ailo julkisivu
750 Ailo sisä

Joiku – ekologinen ja tyylikäs paritalo

Malliston ainoa paritalo, Joiku, on toteutettu myös Honka Frame-tekniikkaa käyttäen. Suuren ikkunan viereen on sijoitettu oleskelutilat sekä suuri terassi – näin voi halutessaan yhdistää tilat yhdeksi kokonaisuudeksi. Asunnot on keskenään sijoitettu hieman lomittain, joten yksityisyys on turvattu molempien asuntojen olohuoneisiin sekä terassille.

Kurkista Joikun lisätietoja täältä

750 Joiku julkisivu molemmat
750 Joiku sisä

Insipiraationa Lapin kaunis luonto

Honka on luonut uuden vapaa-ajan malliston, jonka inspiraationa on ollut juurikin Lapin kaunis ja koskematon luonto sekä Ailo – pienen poron suuri seikkailu -elokuva. Sekä mallisto että elokuva ovat kunnianosoitus Lapin luonnolle ja erämaille.
 

Lapin kaunis ja koskematon luonto on toiminut inspiraationa.Lapin kaunis ja koskematon luonto on toiminut inspiraationa.

Hongan uudessa mallistossa on pyritty tuomaan luonto niin lähelle ihmistä ja arkista asumista kuin mahdollista. Honka Frame-tekniikan mahdollistamat suuret ikkunat avaavat aivan uudenlaisen maisemataulun vapaa-ajan kotiin kuin mihin on totuttu.

Moderni mallisto tarjoaa suurista lasipinnoistaan ja avarista sisätiloistaan huolimatta kotoisaa ja lämpöistä tunnelmaa.

Voit ladata itsellesi Hongan Lomakirjan tästä Hongan uusi Saunakirja on ladattavissa tästä

Honka on sitoutunut kestävään kehitykseen

Ailo-elokuva on tarina, jossa puhutaan Lapin luonnon puolesta ja siitä, miten ihminen toimillaan vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Ilmaston lämpeneminen on asia, joka väistämättä vaikuttaa myös Suomalaiseen luontoon. Honkarakenne toimii joka päivä ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi sitoutumalla hyödyntämään vain kestävän kehityksen mukaista sertifioitua puuta tuotannossaan. Jokaista kaadettua honkaa kohden istutetaan uusi taimi. Talot syntyvät Suomessa kotimaisin voimin tilausperiaatteella.

Lue lisää Hongan blogista

750 500 ailo

Mikä on Honka Frame?

Honka Frame perustuu vuosisatoja tunnettuun sekä eripuolilla maailmaa käytettyyn tekniikkaan. Pilaripalkkirakenteessa talon kantava runko muodostetaan massiivipuisista pilareista sekä palkeista, jotka yhdistyvät toisiinsa perinteisten puuliitosten avulla. Metallisia kannakkeita, kuten kulmarautoja ja naulalevyjä ei tarvita, vaan rakentamisessa hyödynnetään nimenomaan perinteisiä tappiliitoksia, loveuksia sekä kämmenliitoksia.

Honka Frame mahdollistaa:

  • Suurikokoisia lasijulkisivuja minimalistisin detaljein
  • Saat halutessasi upeat massiivipuiset kattopalkit sekä pilarit osaksi tilaa
  • Suuret ja avoimet tilat ilman väliseiniä
  • Pyöreät sekä kaarevat muodot arkkitehtuurissa
  • Sisä- ja ulkopintojen seinäverhoilun monet vaihtoehdot: erilaiset paneloinnit, rappaus tai kiviverhoilu
  • Arkkitehdin vision viimeistellyn toteuttamisen ilman kompromisseja.

Lisää tietoa löydät täältä


Kiinnostuitko malleista? Jätä rohkeasti yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
4.1.2019