Terassilasitus vaivattomasti talviasennuksena

Enemmän lämpöä talveen

Oletko sinäkin miettinyt, että kauniina talvipäivänä olisi pihatöiden lomassa tai ulkoilun jälkeen mukava istahtaa terassille nauttimaan kupponen kuumaa? Mutta pihakalusteita verhoaa paksu lumipeite ja viileä viima käy poskiin. Lasitetulla terassilla näitä ongelmia ei ole. Lasita terassi nyt, niin saat enemmän etuja!
vk46-lumon-rafi-talviasennus-1000x563

Tiesitkö, että terassilasituksen voi asentaa myös talvella?

Kyllä. Terassilasituksen toteuttaminen onnistuu yhtä hyvin talvella, eikä se ole sen kummempi urakka kuin kesälläkään. Talviasennuksessa on kuitenkin selkeät hyödyt.

Nopeus ja joustavuus

Kesäsesonkiin verrattuna terassin lasittaminen talvella onnistuu asentajien aikataulujen paremman joustavuuden myötä nopeammin. Talvella välttyy myös ruuhkalta mahdollisesti tarvittavien viranomaislupien käsittelyssä. 

Jäinen maa suojaa pihaa

Asennuksen aikana kulku terassin ympäristössä lisääntyy hetkellisesti. Jäisessä maassa perennaistutukset ja nurmikko säilyvät vahingoittumattomina. Asentajan työn sujuvuuden kannalta terassi on hyvä puhdistaa lumesta ja jäästä ennen asennuksen aloittamista.

Lataa maksuton Terassilasituksen talviasennus -opas


Kasvata terassisi käyttöastetta

Lasituksen myötä terassilla viihdytään läpi vuoden. Lasiterassille kevät saapuu aikaisemmin, kesä jatkuu pidemmälle syksyyn ja talvella se mahdollistaa monia uusia käyttötapoja.

Lasitettu terassi on sydäntalvella paikka, jossa voi esimerkiksi tunnelmoida hämäriä iltoja kynttilän valossa, nautiskella kahvikupposen kanssa lumihiutaleiden leijaillessa hiljalleen tai vilvoitella rentouttavan saunan jälkeen. Lasitetun terassin voi sisustaa houkuttelevan kotoisaksi lämpöisillä tekstiileillä, lampaantaljoilla, vilteillä ja pöytäryhmää voi somistaa kynttilälyhdyin tai talviasetelmin. Katso muita talviterassin sisustusvinkkejä.

Lasitettua terassia voi hyödyntää myös esimerkiksi jääkaapin jatkeena juhlapyhinä tai kesätavaroiden säilytystilana, mikäli terassi ei ole muulla tavoin aktiivikäytössä.

lumon-talvi2019-kollaasi2

Lasita terassi talvella - ETUSI NYT

Lumon tarjoaa yli 2 000 euron lasitusostoksesta auringonsuojaverhot 50 prosentin alennuksella.

Hyödynnä upea talvietu


Lasitus pienentää lämpöhukkaa

Jos terassin puoleiset ikkunat ja terassin ovi aiheuttavat vetoa, lasitettu terassi toimii isona tuulikaappina, joka estää viiman pääsyn sisälle. Isojen ikkunapintojen alla sijaitsevan terassin lasittaminen auttaa vedontunteen ja lämpöhukan vähentämisessä. Siten lasituksella voi olla positiivinen vaikutus myös energiakustannuksiin. 

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Päivitetty
30.11.2020