Ensimmäinen älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto

Allawayn uusin innovaatio imuroinnissa on älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto. Uuden keskuspölynimurimalliston älyominaisuudet tekevät päivittäisestä siivoamisesta helppoa ja nopeaa. Keskuspölynimurilla puhdistat kotisi sisäilman tutkitusti monin verroin perinteistä imuria puhtaammaksi.

allaway-uusi-alykas-keskuspolynimurin-kahva

Tulevaisuudessa kodinkoneet toimivat entistä tiiviimpänä osana talotekniikkaa ja langaton kommunikointi mahdollistaa monia arkea helpottavia toimintoja. Uuden Z- ja X-keskuspölynimurimalliston innovatiiviset ratkaisut tekevät imurin asentamisesta, huoltamisesta, roskasäiliön tyhjentämisestä ja erityisesti siivoamisesta entistä vaivattomampaa.

Imuroinnin suunnannäyttäjä

Langattoman Bluetooth-yhteyden välityksellä saat ajankohtaista tietoa suoraan keskusyksiköstä. Imurin käyttöä tukeva mobiilisovellus puolestaan muistuttaa milloin imuri olisi syytä huoltaa tai pölypussi vaihtaa. Voit helposti ajastaa viikottaiset imurointikertasi, joista sovellus muistuttaa seuraavan imurointikerran lähestyessä.

Uusi älykäs kahva

Älykäs kahva kommunikoi langattomasti keskusyksikölle. Voit käynnistää keskuspölynimurisi vaivattomasti suoraan älykahvasta. Siinä on myös viisiportainen tehonsäätö joka tekee imuroinnista todella miellyttävää. Kahva muistuttaa milloin on aika tyhjentää keskusyksikön roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri. Älykäs kahva ja em. mobiilisovellus ovat saatavilla 1.4.2019 alkaen.

Moninverroin puhtaampi sisäilma

Edut keskuspölynimurilla imuroitaessa ovat merkittävät verrattuna perinteiseen imuriin. Allawayn keskuspölynimurilla siivoaminen on helpompaa ja lopputulos puhtaampi. Keskuspölynimuri suodattaa pölyä sisältävän ilman pois asutuista tiloista ja jättää jälkeensä todella puhtaan sisäilman. Uudet keskuspölynimurimallit tulevat saataville kaikkien jälleenmyyjiemme kautta tammikuussa 2019, Z 45i malli huhtikuussa 2019.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
20.12.2018