• Etusivu
  • Varusteet

Ensimmäinen älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 20.12.2018
201812_55753.jpg

Allawayn uusin innovaatio imuroinnissa on älytekniikkaa hyödyntävä keskuspölynimurimallisto. Uuden keskuspölynimurimalliston älyominaisuudet tekevät päivittäisestä siivoamisesta helppoa ja nopeaa. Keskuspölynimurilla puhdistat kotisi sisäilman tutkitusti monin verroin perinteistä imuria puhtaammaksi.

Tulevaisuudessa kodinkoneet toimivat entistä tiiviimpänä osana talotekniikkaa ja langaton kommunikointi mahdollistaa monia arkea helpottavia toimintoja. Uuden Z- ja X-keskuspölynimurimalliston innovatiiviset ratkaisut tekevät imurin asentamisesta, huoltamisesta, roskasäiliön tyhjentämisestä ja erityisesti siivoamisesta entistä vaivattomampaa.

Imuroinnin suunnannäyttäjä

Langattoman Bluetooth-yhteyden välityksellä saat ajankohtaista tietoa suoraan keskusyksiköstä. Imurin käyttöä tukeva mobiilisovellus puolestaan muistuttaa milloin imuri olisi syytä huoltaa tai pölypussi vaihtaa. Voit helposti ajastaa viikottaiset imurointikertasi, joista sovellus muistuttaa seuraavan imurointikerran lähestyessä.

Uusi älykäs kahva

Älykäs kahva kommunikoi langattomasti keskusyksikölle. Voit käynnistää keskuspölynimurisi vaivattomasti suoraan älykahvasta. Siinä on myös viisiportainen tehonsäätö joka tekee imuroinnista todella miellyttävää. Kahva muistuttaa milloin on aika tyhjentää keskusyksikön roskasäiliö, vaihtaa suodatin tai huoltaa imuri. Älykäs kahva ja em. mobiilisovellus ovat saatavilla 1.4.2019 alkaen.

Moninverroin puhtaampi sisäilma

Edut keskuspölynimurilla imuroitaessa ovat merkittävät verrattuna perinteiseen imuriin. Allawayn keskuspölynimurilla siivoaminen on helpompaa ja lopputulos puhtaampi. Keskuspölynimuri suodattaa pölyä sisältävän ilman pois asutuista tiloista ja jättää jälkeensä todella puhtaan sisäilman. Uudet keskuspölynimurimallit tulevat saataville kaikkien jälleenmyyjiemme kautta tammikuussa 2019, Z 45i malli huhtikuussa 2019.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
20091_14763.jpg
Korjauskulujen nousu ollut täysin odotettua
Asuinkerrostalojen rakentaminen vilkastui vasta 1950 –luvulla.Vilkkaimmillaan rakentaminen oli 1970 –luvulla, jolloin Suomen yhteensä noin 56.000:stä asuinkerrostalosta rakennettiin lähes 23 % eli yhteensä 12.677 kpl. Seuraavaksi vilkkaimpia vuosikymmeniä ovat olleet 1980 –9.055 kerrostaloa ja 1960 –luku 8.685 kerrostaloa.
20154_43072.jpg
Löylyn henki kuntoon venttiilein
Saunaa remontoidessaSaunaa remontoidessa joudutaan monien valintojen eteen. Valitaan kiuas, laudemateriaali, seinien, katon ja lattian materiaalit sekä sävyt. Valinnat ovat usein kalliitakin. Kaiken kaikkiaan haluamme viihtyä ja nauttia saunomisesta. Kuitenkin liian usein löylyä ottaessa tuntuu kuin happi loppuisi ja alkaa ahdistaa.
20092_14873.jpg
Asuntomarkkinapäivillä orastavaa toiveikkuutta
Suomen Asuntotietokeskuksen vuosittain järjestämä Asuntomarkkinat –huippuseminaari järjestettiin nyt varsin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Maailmantalouden ravistelut näkyvät vahvasti myös suomalaisessa asuntorakentamisessa. Tilannetta ja näkymiä tarkasteltiin Kalastajatorpalla koko päivän kestäneessä seminaarissa, jossa lukuisat alan vaikuttajat arvioivat asuntomarkkinoiden tilaa ja tulevaisuutta omien yrityksiensä tai yhteisöjensä näkökulmista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton