Swegon CASA ilmanvaihto – raikasta sisäilmaa ja energiatehokkuutta

Ilmanvaihto pitää asunnon sisäilman raikkaana ja samalla poistaa haitalliset käryt ja hajut sisätiloista. Ilmanvaihdon kautta asunnon sisään tuleva ilma on aina suodattua ja hengittäminen sisätiloissa on mukavaa ja terveellistä.

Säästää energiaa

Energiatehokas ilmanvaihtojärjestelmä ei hukkaa lämpöenergiaa. Se ottaa tarkasti talteen asunnosta poistettavan ”likaisen” ilman lämpöenergian ja talvella lämmittää sekä kesällä viilentää sisään tulevaa ulkoilmaa sen avulla. Kylmänä talvipäivänä se pystyy tuottamaan jopa 36°C asteen edestä ”ilmaista” lämmitysenergiaa muuttamalla -20°C asteisen ulkoilman +16°C tuloilmaksi.

Kaikki Swegon CASA Smart-ilmanvaihtokoneet ovat saatavana A tai A+ energialuokassa. Ilmanvaihtolaitteen energialuokan voi tarkistaa helposti virallisesta EU:n energiamerkinnästä. Swegon CASA on myös Suomen ainoa Eurovent-sertififioitu ilmanvaihtolaite! Eurovent-sertifikaatti takaa, että laitteiden suoritusarvot ja energiankulutus on mitattu Eurooppalaisten standardien mukaisesti ja varmistettu hyväksytyissä testauslaboratorioissa.
 


 

Lämmöntalteenotto_inkku

Estää kosteusongelmia

Ilmanvaihto poistaa liiallisen kosteuden, jotta asuntoon ei syntyisi mikrobikasvustoja tai hometta. Hallitsemattomat paine-erot voivat kuitenkin kuljettaa kosteutta asunnon rakenteisiin. Siksi älykäs ilmanvaihto on myös tasapainoinen ilmanvaihto, joka hallitsee paine-eroja myös kovilla pakkasilla sekä takkaa- tai liesikupua käytettäessä!

Tehty Suomen olosuhteisiin

Swegon on toimittanut jo yli 500 000 ilmanvaihtolaitetta, joista valtaosan Suomeen. CASA Smart -ilmanvaihtokoneet ovat kehitetty kokemuksen kautta. Ne ovat testattu alan parhaissa testilaboratorioissa ja todistettu toimivaksi pohjoisen kylmissä sääolosuhteissa. Siksi Smart-ilmanvaihtokoneet eivät aiheuta painevaihteluita tai ikävää vedon tunnetta asuntoon edes talvipakkasilla. Ne tuottavat jatkuvaa ja tasaista ilmavirtaa asuntoon ja säästävät energiaa ympäri vuoden. Lämpimällä säällä älykäs kesätoiminto säätelee ilmanvaihtoa automaattisesti, jotta lämpötila asunnossa pysyisi miellyttävänä. Mikäli asunnossa on saatavilla esim. maakylmää, saa ilmanvaihtoon liitettyä tehokkaan viilennyksen helposti erillisen viilennyspatterin avulla.

Mitä on älykäs ilmanvaihto?

Älykäs ilmanvaihto osaa tunnistaa asukkaiden tarpeet. Smart-järjestelmä mittaa sisäilman laatua ja tietää tarkalleen kuinka paljon ilmanvaihtoa tarvitaan missäkin tilanteessa!

5 syytä miksi Swegon CASA Smart ilmanvaihto helpottaa elämääsi

  1. Älykäs ilmanvaihto huolehtii puolestasi sisäilman laadusta.
  2. Se tietää milloin laitat ruokaa, peset pyykkiä tai peseydyt.
  3. Se tietää milloin lähdet kotoa ja milloin palaat takaisin.
  4. Se säätää ilmanvaihdon täysin automaattisesti tarpeidesi mukaan.
  5. Takaa terveellisen sisäilman kaikissa olosuhteissa
Avaa esite

Jätä yhteydenottopyyntö ilmanvaihtojärjestelmästä

Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön ilmanvaihtojärjestelmästä asennettuna uudiskohteeseen tai remontoitavaan kohteeseen. Remontoitavassa kohteessa kyse voi olla myös ilmanvaihtokoneen vaihdosta uuteen. Mikäli kaipaat teknistä lisätietoa valitse siihen tarkoitettu yhteydenottopyyntö. Teknistä tietoa -valinnan lopussa on myös lisätietokenttä, jossa voi alustavasti jo kertoa, millaista tietoa kaipaat.

 
Päivitetty
3.6.2020