Näin onnistut keittiöhankinnassa –
3 parasta vinkkiä

Keittiöremontti on mittava projekti, jonka lopputuloksen on kestettävä aikaa niin käytettävyyden, laadun kuin katseenkin osalta. Kokosimme 3 vinkkiä, joilla onnistut keittiön hankinnassa.

keitti_tapahtuma_vk1

1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tämä kliseinen lause pitää erityisen hyvin paikkansa keittiöhankinnassa. Suunnittelu on koko keittiön toimivuuden perusta, sillä lopputulokseen vaikuttaa moni asia. Muistitko varata tarpeeksi työskentely- ja säilytystilaa? Entä huomioitko toimintojen sijoittelun? Ethän unohtanut valaisimia, pimeässä on ikävä kokata? Katso, kuinka vältät 7 yleisintä virhettä suunnittelussa.

2. Ole rehellinen budjetin suhteen

Uudelle keittiölle ei ole olemassa yhtä ainoaa hintaa, hintaan vaikuttaa niin moni asia. Mutta jokaisella keittiöremontoijalla on budjetti, tai ainakin budjettiraami, uudelle keittiölle. Ole avoin budjettisi kanssa ja kerro siitä jo suunnitteluvaiheessa. Lue, miten voit vaikuttaa keittiön hintaan.

3. Kysy neuvoa

Älä paini valintojesi kanssa yksin! Ammattitaitoinen keittiösuunnittelija on kullanarvoinen apu keittiön hankinnassa. Hän osaa huomioida niin välttämättömät elementit kuin yksilölliset tarpeesi ja peilata niitä budjettiisi. Varaa aika maksuttomaan keittiösuunniteluun.

Hae vinkkejä Keittiöpäiviltä!

Keittiömaailma järjestää maksuttomat Keittiöpäivät Espoon, Helsingin ja Vantaan Keittiömaailma-myymälöissä viikonloppuna 12.-13.1.

Huikeita keittiövuoden avajaistarjouksia:
- Esimerkiksi laaja valikoima induktiotasoja -70%

Asiantuntijat kertomassa:
LA Espoo klo 12
- Keittiömaailman Rahoitus, rahoitusesimerkkejä ja hakemus verkossa

LA Espoo ja Fabianinkatu klo 13
SU Espoo ja Lanterna klo 13
- Nykyaikaiset kodinkoneet, mitä monipuoliset ominaisuudet voivat tarjota juuri sinulle!

Keittiöasiantuntijoiden puheenvuorot:
LA Espoo ja Fabianinkatu klo 14
SU Espoo ja Lanterna klo 14
- Vältä keittiösuunnittelun yleisimmät virheet
- 3 eri budjettia ja kuinka vaikutat keittiön hintaan

Lisäksi edustajat paikalla Espoo, Fabianinkatu ja Lanterna: AEG, Electrolux, Damixa, Festivo, Franke, Lasistamo, Miele, Santander, Siemens, Stala ja Ylämaan Graniitti.

Ota mitat ja keittiösi kuvat mukaan, aloitetaan suunnittelu jo viikonloppuna!

Katso lisätietoa keittiömaailma.fi


Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
18.12.2018