Kodin tilat monipuolisesti käyttöön – Tilanjakajilla helppoa muuntelua

Suuret sekä avarat tilat ovat monen haaveissa. Televisiossa nähtävät suuret sekä näyttävät tilat ja kodin eri toimintojen sulava yhteensovittaminen on useimmiten jotain ihan muuta monen ihmisen todellisuuden kanssa. Avara ja samalla monikäyttöinen tila on kuitenkin kaikille mahdollinen ratkaisu, vaikkei heti uskoisi.

Oletko ajatellut, että ratkaisu kodin muunneltavuuteen voisi löytyä tilanjakajasta?Oletko ajatellut, että ratkaisu kodin muunneltavuuteen voisi löytyä tilanjakajasta?

Olohuoneesta keittiöksi, makuuhuoneesta työhuoneeksi

Oletko ajatellut, että ratkaisu kodin muunneltavuuteen voisi löytyä tilanjakajasta? Tyylikkäät ja juuri sinun kotiisi suunnitellut sekä toteutetut jakajat antavat aivan uusia mahdollisuuksia. Voit luoda niin sanottuja joustavia tiloja useamman tilanjakajan avulla. Siirrä kiskoilla kulkevat tilanjakajaelementit vain uuteen haluamaasi kohtaan, lukitse ne paikoilleen ja toteuta haluamasi sisustus.

Tilanjakajien kiskot voidaan laittaa kulkemaan sekä lattiassa että katossa tai vain katossa.Tilanjakajien kiskot voidaan laittaa kulkemaan sekä lattiassa että katossa tai vain katossa.

Jos sinulla on mahdollisuus tehdä töitä toisinaan myös kotoa käsin, eikö olisi mielekästä saada erotettua erillinen työtila muusta asunnosta? Voit luoda oman työpisteen kotiisi laittamalla tilanjakajien kiskot menemään ristiin. Kun on aika tehdä töitä, avaa tilanjakajat ja työpisteesi tulee esiin. Kun päivä on ohitse, liu’utat vain tilanjakajat takaisin paikoilleen työpisteen eteen. Vältyt tekemästä töitä keittiössä kotiasioiden äärellä ja taas vastaavasti työasiat on helppo sulkea mielestä silloin kun on aika viettää iltaa perheen kanssa.

Pientä ja kotoisaa, suurta ja avaraa

Yksi kodin tiloista, joissa tilanjakaja toimii erityisesti, on oleskelutilat. Suuret ja avarat tilat ovat omiaan esimerkiksi juhlia järjestettäessä, mutta syyshämärän saapuessa voi olla mukavampaa perheen kesken käpertyä sohvalle pienemmässä ja ehkä tunnelmaltaan kodikkaammassa tilassa.

Vaikka koti olisi pienikin, voi sinne siitä huolimatta kaivata erillisiä alueita ja nurkkauksia eri toimintoja varten. Tilanjakajan sijoittaminen huoneeseen voi olla helpompi ratkaisu toteuttaa kuin varsinaisen kiinteän seinän rakentaminen runkotolppineen ja kipsilevyineen. Inarian tyylikkäät tilanjakajat ovat visuaalisesti kevyitä, mutta kuitenkin tukevia ja pitkäikäisiä käyttää. Mittatilauksena tehtävät tilanjakajat sopivat takuulla kotiin kuin kotiin ja halutessasi saat ne sekä ylä- että alakiskolla toimiviksi tai vaihtoehtoisesti ainoastaan kattoon kiinnitettävällä yläkiskolla asennettavana.

Tutustu Inarian tilanjakajiin!

Löydä oma ratkaisusi erilaisista ovivaihtoehdoista. Mittatilauksena tehtävä ovi sopii kotiisi takuuvarmasti.Löydä oma ratkaisusi erilaisista ovivaihtoehdoista. Mittatilauksena tehtävä ovi sopii kotiisi takuuvarmasti.

Kiinnostuitko Inarian tuotteista? Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
18.12.2018