Kodin suunnittelu ja ostaminen kotisohvalta käsin onnistuu nyt myös isomman perheen tarpeisiin

Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.

Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu.

Tilaa Kastelli-taloesite

Suunnittele oma Play-kotisi

Osta verkosta itse suunnittelemasi Play-malliston koti.Osta verkosta itse suunnittelemasi Play-malliston koti.

Oman kodin suunnittelu - kuin pelaamista

Ajatus talon suunnittelemisesta ja ostamisesta verkossa on nykyaikaa. Prosessi verkkopalvelussa on kuin hauska peli. Yhdistelemällä eri huoneita, lisävarusteita sekä sisustusratkaisuja voidaan valita tämän päivän vaihtoehdot. Vaihtoehdot ovat sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien valitsemia, joten vaihtoehdoissa näkyy rautaisen ammattitaidon käden jälki.

Vapauttakin valinnoissa on. Halutesssan huonealan voi käyttää vaikkapa vaatehuoneeseen tai saunaan. AutotallI ja terassi ovat myös valittavissa. Jokaista valintaa tehdessä oman ajatuksen toimivuus on testattavissa. Samalla näkyy omien valintojen vaikutus talopaketin hintaan.

Jahka mieluisan suunnitelman on saanut aikaiseksi, alustava tilaus, joka ei ole sitova, lähetetään Kastellille. Tilauksen jälkeen kauppias on yhteydessä suunnitelman tiimoilta. Samalla mietitään yhdessä tonttiasioita ja talosuunnitelmaa. Yhteisymmärryksen löytyessä kauppa voidaan sinetöidä saman tien.

750

Säästä tilaamalla verkosta

Play-talon saa verkosta vain Muuttovalmiina toimituksena eli avaimet käteen -ratkaisuna. Asiakkaan ei tarvitse tehdä rakennustöitä siis.

Eurojen säästö perustuu taasen itse tehtyyn suunnittelutyöhön, jolloin ammattitaitoisen suunnittelijan työaika jää välistä pois. Verkossa tehty suunnitelma siirtyy kätevästi tilauksesta suoraan tehtaalle toimitukseen. Peruspohjan räätälöintivaihtoehdoissa on tietyt raamit. Tästä johtuen Play-malliston talo saattaa olla huomattavasti edullisempi kuin Kastellin samaa kokoluokkaa oleva edullisin talomalli perinteistä väylää ostettuna.

Suunnittelutyökalu hahmottaa talon hinnan muodostumista. Kun nähdään hintaan vaikuttavat osatekijät, joissain ratkaisuissa asiakas on valmis pihistämään euroissa.

Vaikka kodin rakentaminen ei olisikaan nyt ajankohtaista, Osta talo verkosta -työkalu on kokeilemisen arvoinen. Play-mallisto suunnittelutyökalun kanssa on kokeilemisen arvoinen - varsinkin hinnan hahmottamisessa ja unelmakodin ideoinnissa.

Tilaa Kastelli-taloesite

 
Julkaistu
17.12.2018